Ez álmaid otthona a csillagjegyed szerint

ház csillagjegy otthon horoszkóp álomotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell feltétlen hétről hétre a horoszkópodat bújnod ahhoz, hogy érdekeljen, vajon a csillagjegyed szerint mi lenne az álomotthonod. Ha bármilyen házat, lakást megvehetnél, Te milyet választanál? Nézd meg, hogy a jegy, amelyben születtél, milyet ajánl a számodra.

Lakberendezési tippek a csillagjegyek szerint

A horoszkóp sok ember számára meghatározó, ám csak kevesen gondolják, hogy a csillajegyük - mely rengeteg esetben helyesen vázolja fel az alaptermészetüket, személyiségüket -, a lakberendezésben is segítséget nyújthat.

Vízöntő

Azok, akik az Vízöntő jegy szülöttei, határozott elképzelésekkel rendelkeznek, és türelmetlenek az idő múlásával szemben. Szeretik az új és praktikus dolgokat, de nem kedvelik, ha folyamatosan meg kell újítaniuk házukat. Ez az elegáns otthon, maga az időtálló modernizmus, mely nem csupán biometrikus biztonsági rendszerrel rendelkezik, de a smart otthonokra jellemző „okosságokkal" is bír.

Forrás: Pacific Union International

Halak

A halak jegyében születettek mind művészi, intuitív, és álmodozó természetűek. Melyik ház illene hát hozzájuk legjobban, mint egy mediterrán kúria, melyben csodaszép és lenyűgöző régiségek épp úgy helyet kaphatnak, mint a modern művészet darabjai. A romantikus vonalra a víz közelsége, a naplemente bámulatos fényei is rásegítenek.

Forrás: Terranea

Kos

A Kosok aktív, energikus személyiségek, és igénylik a társaságot, de nem az otthonukban, A házukban a nyugalmat, a feltöltődést keresik. Számukra egy, a várostól élhető közelségben lévő hegyvidéki ház a legalkalmasabb, mely a letisztult skandináv építészeti és lakberendezési stílust képviseli.

Forrás: Pacific Union International

Bika

A Bikák nem rajonganak a régi dolgokért, nem vágynak festői helyekre. Szeretik az új lehetőségeket, a kor adta luxust, a praktikumot. Ugyanakkor szükségük van az otthon melegségére is, így ők előszeretettel választanak egy nagy lakást, ami jó környéken lévő lakóépületben található.

Forrás: The CitiZen

Ikrek

Az Ikrek jegyben született emberek higgadtak és gyorsak, de kettős jellegűk miatt, a rugalmasan kihasználható otthonok hívei. Egyszer bekuckóznának a kandalló elé, máskor vendégsereget hívnának egy fergeteges kerti partira. Egy tágas ház, mely könnyen átalakítható meghitt otthonból, szuper bulihelyszínné, tökéletes megoldás a számukra.

Forrás: Pacific Union International

Rák

A Rákok otthona egyszerre tükrözi gondoskodó és biztonságteremtő jellemüket. A berendezése nyugalmat és mértékletességet tükröz, ugyanakkor gazdag érzelmi élete is megjelenik benne. Számukra egy tágas és világos penthouse jellegű lakás remek választás. Rácáfolnak arra, hogy csak az „arany ifjak" és a bulik tereként értelmezhető egy ilyen luxus ingatlan, mivel ők képesek megragadni a kényelmes családcentrikus oldalát is.

Forrás: The Harrison

Oroszlán

Az Oroszlánoknak nem létezik túl nagy, túl drága, túl impozáns ház. A személyiségükben rejlő drámaiság egész biztos, hogy az otthonukban is visszaköszön. Egy fényűző birtok, úszómedencével, régi korokat idéző külsővel és modern felszereltséggel pont nekik való.

Forrás: Pacific Union International

Szűz

A Szűz igen rendszerető jegy, így, akik ebben a csillagjegyben születtek, imádják a letisztult és kényelmes tereket, melyek elég tágasak ahhoz, hogy a rend érvényesülhessen. Ezentúl azonban a természet közelsége is fontos számukra, épp ezért, ha módjukban áll, nagy kerttel bíró házat választanak maguknak.

Forrás: Pacific Union International

Mérleg

A Mérlegek élete az egyensúlyról szól, így imádják a szimmetrikus épületeket. Ez azonban még nem vezetné őket egyenest egy kis kastélyba. Bizony, nem szabad megfeledkezni remek ízlésükről és a szépség iránti vonzalmukról. Így már érthetőbb a számukra tökéletes otthon kiléte.

Forrás: Pacific Union International

Skorpió

A Skorpiók nem szívesen hívnak meg másokat a házukba. Ők csupán egy kényelmes, csendes otthonra vágynak, ahol megtalálhatják a békét. Egy kétszintes családi ház, némi kerttel és természetesen az avatatlan szemeknek nem engedő kerítéssel a tökéletes választás.

Forrás: Aura

Nyilas

Az utazás szerelmeseinek, a Nyilasoknak szükségük van egy bázisra, ahová minden alkalommal visszatérhetnek. Ez a biztos pont legyen egy modern, ám mégsem hivalkodó ház, mely közel van a természethez, és rendelkezik megfelelő személyes térrel.

Forrás: Victory Branch

Bak

A Bakok fegyelmezettek, és keményen dolgoznak, de otthon szeretnek lazítani. Egy ilyen gondosan megtervezett és átgondolt ház a Bakok praktikus énjét dicséri, melyben az összes családtag megtalálhatja kedvenc helyiségét.

Forrás: Summit Greek
A lakásbérlés buktatói, avagy vigyázz a tulajdonossal és a szomszédokkalhttp://www.life.hu/otthon/20180202-lakasberles-budapesten-arak-lehetosegek-jogok.htmlA lakásbérlés szövevényes útvesztőjében sok buktatóval találhatod magad szembe. Ezek elkerülésében segítünk most egy kis összefoglalóval, melyet olvasói élményekkel fűszereztünk. Otthon--Kisbútor, mégis a nappali nélkülözhetetlen eleme – A dohányzóasztalhttp://www.life.hu/otthon/20180125-kisbutor-a-nappaliban-a-dohanyzoasztal.htmlVannak olyan elemek, melyek a nappaliból egyszerűen kihagyhatatlanok. Ilyen a kanapé – melyről korábban már írtunk -, no meg persze a dohányzóasztal. Ez az, amit a pöfékelés ellenesek sem neveztek át, így gyakran régi funkciójától megfosztottan álldogál a szobában, várva a magazinokat, poharakat, tányérokat... Kétségkívül ő a bútorok legkihasználtabb és legsokoldalúbb darabja. Ismerkedj meg vele. Otthon--A múlt árnyékában - Magyarország legijesztőbb helyei 1. rész (18+)http://www.life.hu/otthon/20180123-magyarorszag-legijesztobb-helyei-recski-munkatabor-lipoti-pszichiatria.htmlKevesebb ijesztő épületet tudunk elképzelni egy elhagyott elmegyógyintézetnél, melynek osztályain még ott vannak az ágyak, a falakon pedig karmolásnyomok. De képzelj el egy olyan lakást, ahol a sátán parancsára öltek, vagy egy munkatábort, ahol tömegsírokba ásták el a kínzásokba belehalt foglyokat. Ezek egytől egyik szörnyű helyek, melyek a múlt negatív és káros nyomát viselik magukon. OtthonOrigoModern betonluxus - Egy magyar családi házhttp://www.life.hu/otthon/20180117-a-magyar-kifinomultsag-nem-csak-alom-modern-luxushaz.htmlIsmét egy hazai álomotthont hoztunk, mely egyáltalán nem feltűnő, nem rikító. Helyette viszont kifinomultan elegáns, benne van minden, ami a modern luxushoz hozzátartozik. Less, be a Ring Studio belsőépítész csapatának munkájába. Otthon--A legdrágább sztárotthonok listájahttp://www.life.hu/otthon/20180116-a-sztarok-legdragabb-otthonai.htmlSokszor mutatjuk be hírességek otthonait, ezzel is közelebb hozva őket. Hiszen valljuk csak be, van abban valami édes izgalom, hogy betekintést nyerhetünk az életük eme titkos és intim részébe. Korábban már írtunk a Playboy-villáról, mely 100 millió dolláros értékével kimagaslóan drága, még sztár körökben is. Ám, nem ez az egyetlen méregdrága celebingatlan. Otthon--Álomotthonok – Egy pilisi ház döbbenetes átalakulásahttp://www.life.hu/otthon/20180104-alomotthonok-egy-pilisi-haz-bovitese-atalakitasa.htmlSok csodaszép külföldi és hazai otthont mutatunk be hétről hétre, melyek úgy tökéletesek, ahogy vannak. Most azonban egy olyat hoztunk, mely a tulajdonosai számára nem volt élhető, erősen felújításra szorult, de nem csupán a bútorok tekintetében. Egy fantasztikus átalakulás tanúi lehettek, ami inspirációként szolgálhat a saját otthonotok átalakítása, felújítása során. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.