Itt él Szabó Zsófi és családja - Videó

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
baba kisfiú Szabó Zsófi otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévéstábot fogadott otthonában Szabó Zsófi és férje. A pár elárulta, az utóbbi hetekben szinte egyáltalán nem aludtak kisfiuk miatt, de ezt egyáltalán nem bánják.

Alig egy hónapja látta meg a napvilágot Szabó Zsófi kisfia, Mendel, akit a műsorvezető nemrég a nyilvánosság előtt is megmutatott. Bár korábban azt nyilatkozta, nagyon fáradt és a kicsi miatt alig alszik, ez egyáltalán nem látszik rajta. Most az RTL Klub stábja látogatta meg a családot: a baba pedig rendkívül jól tűrte a forgatást, szinte végig csendben volt és aludt. Persze nincs ez mindig így, a szülők elárulták, néha nem könnyű elaltatni.

Amikor az apukájánál van, akkor nyugszik meg. Persze nálam is nyugodt szokott lenni, de amikor már nem éhes, nagyon sokat járkáltunk vele, tisztába tettem és már semmi nem segít, akkor az apuka jön: az a verzió, hogy „Zsolti, fogd meg"" – árulta el Szabó Zsófi, majd férje hozzátette, az utóbbi hetekben szinte semmit nem aludtak, de ezt egyáltalán nem bánják. „Végig fent vagyunk, pár kilométert sétálunk éjszakánként, aztán reggelre elalszik és napközben egy kis tündér" – mesélte a büszke apuka.

Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Liz Hurley ismét megvillantotta bomba alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-liz-hurley-ismet-megvillantotta-bomba-alakjat-foto.htmlIsmét megvillantotta bomba testét Elizabeth Hurley: 52 évesen, édesanyaként is elképesztően jól néz ki. TV + Sztárok--14 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-14-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-risztov-eva-szoke.html14 éve készült Risztov Éváról az a fotó, amit nemrég posztolt közösségi oldalára. Szinte rá sem ismerni: a plakáton szőke fürtökkel látható. TV + SztárokMTIOtthonából posztolt lenyűgöző videót Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180115-otthonabol-posztolt-videot-szandi.htmlCsodaszép videót posztolt erkélyéről Szandi, a videón az látszik, hogyan borította be a hó a környező tájat. TV + SztárokOrigoValóban a testvére volt Schütz Ila? Dolly most tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-valoban-a-testvere-volt-schutz-ila-dolly-most-tiszta-vizet-ontott-a-poharba.htmlKiderült végre az igazság: Dolly hosszú idő után megtörte a csendet és elárulta, Schütz Ila valóban a testvére volt vagy sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.