A természet paradicsoma lett az év háza 2017-ben

Forrás: Zillow/Eric Hecht -
ház év háza környezetbarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év háza, melyet 60 méteres cédrusfák vesznek körül, idén egy modern kastélyt és Charleston legrégebbik lakóépületét kőrözte le. Az épület lenyűgöző belső és környezet kombinációja.

Egészen a közelmúltig, ez a három hálószobás, négy fürdőszobás otthon a Bainbridge-szigeten, Jason McLennané volt, aki többek közt ismert környezetvédő.

A természet paradicsoma lett az év háza 2017-ben Forrás: Zillow/Eric Hecht

Nézd meg, mi lett 2017-ben itthon az Év háza!

Az Építészet Világnapja nyitóeseményén rendezték meg az „Év háza" díjátadóját, október 2-án. Egy volt, ami abszolút kiemelkedett a többi közül, de nem a futurisztikus megoldásoknak köszönhetően. Nézd meg melyik!

Az 1978-ban épített ház különlegességei:

  • A négy nagy tartóoszlopa, egy több mint 100 éves Douglas fenyőből készült
  • A földszint szabadtéri tóhoz vezet
  • A konyhában egy 12 méter hosszú antik ólomüveg ablak található

Alapkoncepcióját tekintve, az egész ház a természet és a lakók szoros kapcsolatát hivatott megélni: a hatalmas és rendkívül sok ablak, a berendezés naturalisztikus jellege, a környezet burjánzása.

A házat a közelmúltban értékesítették, 875 000 dollárért.

,,A fák épek és az ökoszisztéma sértetlen. Úgy érzed, hogy különleges helyen vagy, amikor ott vagy"Forrás: Zillow/Eric Hechthttp://www.life.hu/otthon/galeria/20171228-ez-lett-az-ev-haza-2017-ben.htmlmiddleoff960640

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.