Szabó Zsófi betekintést engedett lakásukba: fotó

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
Szabó Zsófi otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófinak nagyon zsúfolt és újdonságokkal teli ez az időszak, legfőképp azért, mert megszületett a kisfia, de az otthonukba is csak nemrég sikerült beköltözni. Most megmutatta új házuk egy szegletét.

Szabó Zsófi nagyon izgalmas időszak elé néz, hiszen édesanya lett. Kisfia december 4-én, hétfőn látta meg a napvilágot, amiről Zsófi rögtön értesítette is a rajongókat. A sztármama az Instagram-oldalára tett fel egy fotót, amely a kórházban készült kicsivel a szülés után.

Szabó Zsófi új otthonát is megmutatta Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

Azóta Zsófi azt is megmutatta, mi várta őket akkor, amikor hazaértek az új otthonukba. Törökbálinti házuk ugyanis nem sokkal a kicsi születése előtt készül el, Zsófi a házukból is mutatott egy részletet a követőinek. Az ízlésesen berendezett otthon hamarosan tele lesz élettel és vidámsággal.

Innovatív és modern formatervezés jellemzi ezeket a különleges székeket, fotelekethttp://www.life.hu/otthon/20171205-innovativ-es-modern-formatervezes-jellemzi-a-szekeket-foteleket.htmlHa bármikor is érezted már életedben, hogy a szobád elbírna némi művészetet, akkor most jó helyen jársz. Olyan székeket, foteleket mutatunk, melyek többségét, akár egy kortársmúzeumban is kiállíthatnák. De a legszebb, hogy funkciójukat tekintve is megállják a helyüket ezek az ülőalkalmatosságok. Otthon--A takarítás forradalma - Tények és tévhitek a gőztisztítórólhttp://www.life.hu/otthon/20171203-tenyek-es-tevhitek-a-goztisztitorol-fertotlenites-vegyszermentesen-takaritas.htmlA gőztisztítóról mindig azt hallottam, hogy szuper kis eszköz, szinte minden felületen alkalmazható, gyakorlatilag nem hiányozhat egy háztartásból sem. Kisgyerekek mellé külön ajánlják, mivel 100-nál magasabb hőfokon dolgozik, amivel mindenféle antibakteriális szer nélkül fertőtleníti a felületeket. Nos, nézzük meg mi igaz és mi nem az interneten és a fejekben lévő információkból. OtthonOrigoNyugtató forróság lesz 2018-ban – Megérkezett a lakásdekorációs előrejelzéshttp://www.life.hu/otthon/20171204-nyugtato-forrosag-lesz-2018-ban-megerkezett-a-lakasdekoracios-elorejelzes-trend.htmlNem csak a színek és formák között találunk újdonságokat. A jövő évi trendek közül néhány jelenleg is „forgalomban" van - a tervezők szeretik megszellőztetni őket. Így a felsoroltak közül párral már találkozhattál, de lesznek kifejezetten meglepő elemek is. OtthonOrigoMi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy milyen teríték illik hozzád!http://www.life.hu/otthon/20171201-mi-a-csillagjegyed-horoszkopod-mutatjuk-hogy-milyen-teritek-illik-hozzad.htmlAz étkezéseknek – főként, ha valamilyen alkalomhoz kapcsolódnak – érdemes megadni a módját. Próbáld ki legalább egyszer, hogy a csillagjegyed szerint terítesz meg. Érezni fogod a különbséget! Sőt, ez még a vendégvárás alkalmával is plusz pont lehet. OtthonOrigoBritney Spears megmutatta álomszép otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171203-britney-spears-megmutatta-alomszep-otthonat-video.htmlBritney Spears idén igazán kitett magáért, már ami az otthoni dekorációt illeti: megmutatta fényárban úszó álomszép kéglijét. OtthonOrigo4+1 tipp, ami segít neked is élvezetesebbé tenni a takarítást http://www.life.hu/otthon/20171129-5-dolog-amitol-alom-lesz-a-takaritas.htmlA takarítás egy olyan tevékenység, amit az emberek vagy utálnak, vagy szeretnek. Egy azonban biztos, meg kell csinálni újra és újra, éppen ezért érdemes megtalálni vele a közös hangot, hogy ne szükszégszerű rossznak éld meg a rendrakással töltött időt. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.