Lesd meg a 2017-s karácsonyi trendeket - Műfenyő és rózsaszín csillogás

karácsony karácsonyi dekoráció műfenyő karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a színek és stílusok tekintetében vannak meghatározó trendek. A fenyőfák, illetve a dekoráció meghatározó darabjait is megmutatjuk. Nem kell természetesen minden pontját követned, de kiváló ötletadóként szolgálhat.

Hódít a halvány rózsaszín

Az úgynevezett rosegold, egyfajta erős púderes rózsaszín, mely remekül működik ezüsttel és arannyal egyaránt, matt és fényes változatban is gyönyörű. Nem kell félned, ettől a színtől nem lesz „csajos” a fád, így a párod is könnyedén tud majd vele azonosulni. Minden csak attól függ, hogy milyen arányban használod a halvány rózsaszínt.

Forrás: Etsy/Judy Blank, Flash Magazine

Egyetlen szín, megszámlálhatatlan változat

Válassz ki egy színt, és használd csak azt a fenyőfán, a girlandon, az adventi koszorúban és az egyéb otthoni karácsonyi dekorációkban. Azt gondolod, ez lehetetlen? Képzeld el, hogy a kéknek, pirosnak, sárgának, mennyi árnyalata ismert. A díszek színe az anyagukkal, formájukkal is változik. Az igazán merészek szavazzanak a zöldre. Elképesztően gyönyörű tud lenni, ahogy nappal egybeolvadnak a fenyőfával, este pedig a fényeknek köszönhetően időnként meg-meg csillannak.

Forrás: theurbaninterior.co, laurelberninteriors.com, traditionalhome.com

Egyre több a műfenyő

Ez pedig egyáltalán nem baj. Persze sokan mondják, hogy a fenyőillat nélkülözhetetlen eleme a karácsonynak, de ez könnyedén orvosolható fenyőággal, illatgyertyával. A műfenyők idén már teljesen elfogadott alternatívák, hisz lassan szebbek, mint az igaziak. Emellett pedig számos előnyük van: nem hullajtják a leveleiket, könnyedén felállíthatóak és hosszú távon sokkal gazdaságosabbak. Számos változata elérhető már nálunk is: színes, „havas", apró, hatalmas, beépített LED-es. Így valóban olyat vehetsz, ami a legjobban passzol hozzád.

1. Abies Nordmann mufenyo.net 59.990 Ft, 2. Alexandre műfenyő Design Karácsony 68.900 Ft, 3. Sierra műfenyő DekorTrend 36.400 Ft Forrás: Life.hu

LED-es fényekkel várva a karácsonyt

Az önmagukban álló gyertyák, mécsesek lángját semmi sem múlhatja felül, de az ünnepi csillogás idén valóban apró fényáradatot jelent. A LED-es izzók visszafogottan, mégis határozottan égnek, így lényegében a lakás bármely pontján remekül ki lehet őket használni. Tedd őket az ablakra, a falra, válassz asztaldíszt... a lehetőségek szinte végtelenek.

1. LED fényfüzér Praktiker 1999 Ft, 2. Hálós fényfüzér Premium.xl 13.416 Ft, 3. LED-es asztali dekoráció IKEA 4990 Ft, 4. LED fényfüzér Conrad 6490 Ft Forrás: Life.hu
Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy milyen teríték illik hozzád!http://www.life.hu/otthon/20171201-mi-a-csillagjegyed-horoszkopod-mutatjuk-hogy-milyen-teritek-illik-hozzad.htmlAz étkezéseknek – főként, ha valamilyen alkalomhoz kapcsolódnak – érdemes megadni a módját. Próbáld ki legalább egyszer, hogy a csillagjegyed szerint terítesz meg. Érezni fogod a különbséget! Sőt, ez még a vendégvárás alkalmával is plusz pont lehet. OtthonOrigoMeseszép karácsonyi dekoráció - Ragasztópisztoly és csillámporhttp://www.life.hu/otthon/20171201-meseszep-karacsonyi-dekoracio-disz-ragasztopisztoly-es-csillampor.htmlA ragasztópisztollyal nem csupán két dolog szoros barátságát tudod elérni. Bizony csodás karácsonyi dekorációt is készíthetsz vele – még az adventi koszorúról sem maradtál le. Egy szett megvétele nem kerül sokba, főként ha azt vesszük, hogy mennyi mindenre használhatod, mennyi csodaszép dolgot tudsz a segítségével alkotni. OtthonOrigoAdvent első vasárnapja - Karácsonyi díszbe öltözött a Windsor kastélyhttp://www.life.hu/otthon/20171130-advent-elso-vasarnapja-karacsony-windsor-kastely.htmlAdvent vasárnapjain, bemutatunk 1-1- híres épületet, vagy épp csodaszép házat, melyek karácsonyi dekorációi mesébe illőek és utánozhatatlanok. A brit királyi család az elmúlt napokban Harry herceg és Meghan Markle eljegyzése kapcsán szerepelt a sajtóban, de tartogatnak ők más csodát is az alattvalóik és a világ számára. A karácsonyt megelőző időszak első fontos napján, az angliai Windsor kastély lélegzetelállító dekorációit hoztuk el. Otthon--Az otthon szerelmesei ezekre vágynak karácsonykorhttp://www.life.hu/otthon/20171120-az-otthon-szerelmesei-ezekre-vagynak-karacsonyi-ajandek-otletek.htmlAmikor egy szerettünknek ajándékot veszünk, szeretnénk minél inkább rá jellemző, véletlenül sem felesleges dolgot választani a számára. Az otthon szerelmeseinek ajánlunk most különleges lakberendezési termékeket, melyekkel egész biztos nagy sikert arathatsz. OtthonOrigoEzekkel ronthatod el otthonod hangulatát! - Lakberendezési tippek, trükkökhttp://www.life.hu/otthon/20171112-ezekkel-ronthatod-el-otthonod-hangulatat-lakberendezesi-tippek-trukkok-nappali.htmlSzépen berendezted a szobát, látszólag minden a helyén van, és te elégedetten dőlsz hátra. Nos, ne tedd! Mutatunk négy olyan hibát, amit elkövethetsz, és melyektől az egész hangulatát dobhatod a kukába. Otthon--Egy budapesti apró garzon átalakulása, a lakberendező szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20171106-egy-budapesti-apro-garzon-lakas-atalakulasa-a-lakberendezo-szabo-ildiko.htmlSokszor mutatunk be gyönyörű hazai otthonokat, melyek érdekes tervezői háttérrel rendelkeznek. Ám, nem csupán hatalmas házakat, de kisebb lakásokat is szeretnek az emberek megújítani, melyekkel nem feltétlenül kell például belsőépítészhez fordulni. Most Szabó Ildikó lakberendező mutatja be egy érdekes kis budapesti garzon csodálatos átalakulását, valamint mesél nekünk munkájáról is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.