Egy szoba, mely a háziasszonyok menedéke lehet

Fotó: Phillip Ennis -
búvóhely szoba menedék lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fárasztó nap után, minden nő szeretne egy nyugodt, ám mégis kellő inspirációt nyújtó szobában pihenni. De milyen is egy ilyen, kifejezetten nők számára tervezett helyiség? Talán rózsaszínben pompázik ugró unikornisokkal? Még véletlenül sem. Nézd meg!

Phillip Thomas belsőépítészt, a mindig keményen dolgozó édesanyja ihlette, számára tervezte ezt a „női menedéket", a Kips Bay Decorator Show House keretén belül.

Fotó: Phillip Ennis

Az ünnepelt belsőépítészek minden évben átalakítják a Kips Bay Boys & Girls Club nevű manhattani luxusotthont egy elegáns, művészeti és technológiai újításokat bemutató kiállító teremmé. Az egész még 1973-ban kezdődött. Az azóta eltelt évtizedek alatt ez a projekt több ezer tervező és rajongó számára figyelemre méltó, belsőépítészeti eseménnyé vált.

Célja egy olyan környezet megteremtése volt, amely egyszerre több funkcióval bír. A merész zöld íróasztal, egyfajta irodai környezetként támogatja a kreativitást.

Fotó: Phillip Ennis

A szeszélyes stílusú fotelek remek teret biztosítanak egy jóízű beszélgetéshez, a kanapé pedig egy könyv társaságának élvezetéhez.

Fotó: Phillip Ennis

A bútorok egyenként is lenyűgözőek, de a legkevésbé hagyományos megoldást a falon találjuk. Az utcán használt sprékkel dolgozott egy graffitiművész. Ezzel erőteljes és modern hatást ért el.

Álomotthonok – Egy hazai penthouse, mely maga a tömény luxus a város feletthttp://www.life.hu/otthon/20171127-alomotthonok-egy-hazai-penthouse-luxus-a-varos-felett.htmlA penthouse-ról a fényűzés, a mérhetetlen pazarlás és bizonyos esetekben az ízléstelenségig giccses belső juthat először eszünkbe. De nem ennél a magyar álomotthonnál, melyet a neves belsőépítész, Ring Miklós álmodott meg és mutat be a Life.hu olvasóinak. Ő csak úgy jellemzi, mint a modern értelmiség fellegvárát. Nézzük meg, miért! OtthonOrigoKarácsonyvárás - Készíts idén különleges adventi koszorúthttp://www.life.hu/otthon/20171127-kulonleges-adventi-koszoruk-karacsony-diy.htmlVasárnap, azaz december 4-én kezdetét veszi az adventi időszak. Légy bátor, és szakíts a hagyományos formával, színekkel! Idén készítsd el saját magad az adventi „koszorút" úgy, ahogy neked a legjobb. Ehhez adunk most inspirációs ötleteket, Irány egy hobbibolt, de nem árt körbenézni otthon is! OtthonOrigoHongkongban koporsókabinokban élnek, mert nincs elég beépíthető területhttp://www.life.hu/otthon/20171123-hong-kong-ban-koporsokabinokban-elnek-szuk-ter-klausztrofobia.htmlHongkong többek közt arról is híres, hogy az ingatlanárak itt a csillagos égig érnek. 7,5 millió lakosára, igen kevés beépíthető és hasznosítható terület jut. Tehát a tér, mint olyan, már csak a gazdagok számára érhető el, ők tudják hosszú távon megtartani. Aki nem engedheti meg magának a garzon luxusát sem, az úgynevezett „koporsókabinokban" él. OtthonOrigoVágó Nelly jelmeztervei jelennek meg lakberendezési tárgyakonhttp://www.life.hu/otthon/20171123-vago-nelly-jelmeztervei-jelennek-meg-lakberendezesi-targyakon-romeo-es-julia.htmlA Kossuth-díjas jelmeztervező és képzőművész, Vágó Nelly jelmezvíziói kiemelkedő darabjai kerülhetnek most otthonodba. A szín- és formagazdagság jellemezte munkái lakberendezési tárgyakon jelennek meg. A színház, a művészet és a privát szféra találkozása exkluzív és igen finom légkört teremt. Otthon--Az otthon szerelmesei ezekre vágynak karácsonykorhttp://www.life.hu/otthon/20171120-az-otthon-szerelmesei-ezekre-vagynak-karacsonyi-ajandek-otletek.htmlAmikor egy szerettünknek ajándékot veszünk, szeretnénk minél inkább rá jellemző, véletlenül sem felesleges dolgot választani a számára. Az otthon szerelmeseinek ajánlunk most különleges lakberendezési termékeket, melyekkel egész biztos nagy sikert arathatsz. OtthonOrigoA rejtőzködő penészről gyakran fogalmad sincs, mégis ott él veled a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20171114-penesz-a-lakasban-takarits-tuntesd-el-otthonodbol-tippek-tanacsok.htmlA penészgombának számos fajtája ismert. Kedvelik a nedves, sötét helyeket. Megjelenésük a lakásban nem csupán az esztétikai érzékünkre, de egészségünkre is kihathatnak. Sokszor észre se vesszük a jelenlétüket, ám ettől még ott vannak, és terjednek. Nem kell tisztaság- és rendmániásnak lenned ahhoz, hogy elkerüld ennek a nem kívánt "lakónak" a beköltözését. Mutatjuk, mit tehetsz ellene! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.