Gáspár Győző árverezés otthon NAV Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Értetlenül áll a történések előtt a Gáspár család feje: a NAV elárverezi a bútoraikat, amiket a családi otthonban bárki megnézhet és meg is vehet.

Jacuzzi 7 millió, bárpult 800 ezer forint - így keződik az árverésre bocsátott bútorok listája - tudta meg a Blikk.

Nagyjából 10 millió forint értékben lehet majd bútorokat vásárolni Gáspár Győző és családja otthonában december 7-én. Óriási tartozása miatt döntött úgy a hatóság, hogy ehhez az eljáráshoz folyamodik. Lefoglalták a konyhabútort, gépekkel, de még a bőrkanapét is.

Győzike értetlenül áll a dolog előtt, állítja, hogy amiket elárvereznek, azok nem is az ő értékeik, hanem minden nagyobbik lányuké, Eveliné.

Gáspár Győző bútorait árulja a NAV Forrás: Instagram/gaspargyozo

"A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon" - magyarázta Győző.

"Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltatniuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk" - mondta a család ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Ezekkel ronthatod el otthonod hangulatát! - Lakberendezési tippek, trükkökhttp://www.life.hu/otthon/20171112-ezekkel-ronthatod-el-otthonod-hangulatat-lakberendezesi-tippek-trukkok-nappali.htmlSzépen berendezted a szobát, látszólag minden a helyén van, és te elégedetten dőlsz hátra. Nos, ne tedd! Mutatunk négy olyan hibát, amit elkövethetsz, és melyektől az egész hangulatát dobhatod a kukába. Otthon--Nem érzi magát biztonságban, fél otthon Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/otthon/20171112-nem-erzi-magat-biztonsagban-fel-otthon-aradszky-laszlo-ozvegye.htmlFérje váratlan, tragikus halála mellett van még egy súlyos veszteség nehezíti Aradszky László gyászba belefogyott özvegyének az életét. Az asszony fél a saját lakásukban. Otthon--A hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpákhttp://www.life.hu/otthon/20171109-a-hold-fenye-ablakon-innen-es-tul-kulonleges-luna-lampak-hangulatvilagitas.htmlKépzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba. Otthon--TIKKU, avagy a kedvedre összeállítható mikroházhttp://www.life.hu/otthon/20171109-tikku-avagy-a-kedvedre-osszeallithato-mikrohaz-hazepites-garzon.htmlEgy finn vállalat Helsinkiben azt akarja, hogy a várostervezők újragondolják a lakóépületeket. Terveztek egy mikro-apartmant, mely lényegében bárhol felállítható, valamint igen kis helyigénnyel bír. Ez lenne a jövő? Abszolút elképzelhető. Otthon--Hideg és rideg karácsonyi hangulat - Minimalista ünnepi készülődéshttp://www.life.hu/otthon/20171105-hideg-es-rideg-karacsonyi-hangulat-unnepi-keszulodes.htmlAzt hiszed, még rengeteg időd van a karácsonyi készülődésre? Az ünnepi ételek és ajándékok mellett az otthonod díszítése is előtted áll. Jobb, ha már most végiggondolod, milyen stílusú és hangulatú karácsonyt is szeretnél idén. Bár ez az ünnep melegséggel tölti meg a szívünket, lehet hidegen és fémesen ünnepelni. Mutatjuk, mi kell hozzá! Otthon--Intergalaktikus űrállomás áll a New Hampshire-i erdőben - Nyári tábor máskénthttp://www.life.hu/otthon/20171102-intergalaktikus-urallomas-a-new-hampshire-i-erdoben-nyari-tabor-maskent-fiatalok.htmlTe milyen emlékeket őrzöl a gyerekkori táborokról? Számháború, strandolás, tábortűz, esetleg egy ifjúkori plátói szerelem? Nos, a New Hampshire-i erdő egész más emlékeket fog őrizni, miután a táborozók hazautaztak. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.