Csősz Bogi Budapesten is luxuslakásban él: fotó

Fotó: Mudra László - Origo -
luxus Csősz Boglárka Budapest lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi a luxusfeleségek között is kilóg a sorból, hiszen ő él a legfényűzőbb életet, és ezt persz Budapesten sem nélkülözi: elképesztő a panoráma magyarországi lakásából.

A Feleségek Luxuskivitelben szereplője azt már megmutatta, milyen elképesztő luxus veszi körül Törökországban. Személyzet hada lesi minden kívánságát, sofőr szállítja és a főzésről sem neki kell gondoskodnia. Ennek ellenére nem akarja egész évét a palotájában tölteni, azt már korábban leszögezte, hogy itthon is szeretné építeni a karrierjét, ehhez azonban kell egy hazai bázis.

Csősz Bogi kilátása lélegzetelállító Fotó: Mudra László - Origo

Természetesen a fővárosban szerzett magának lakást, méghozzá olyat, ami nem nagyon tér el attól, amit megszokott, vagyis a fényűzéstől. Bigi egyelőre csak annyit mutatott itthoni otthonból, hogy milyen kilátás nyílik az erkélyéről, de már ebből is lehet következtetni, hiszen a Bzdai Várat látja a teraszról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.