John F. Kennedy családi luxusotthona eladó, az elnök és a felesége tervezték

Forrás: mris.com -
Jackie Kennedy John F. Kennedy luxus otthon amerikai elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jackie Kennedy stílusához senkié sem hasonlítható. Ízlése kifinomult, klasszikus és kifogástalan volt. Ez pedig nem csupán a ruhatárára, hanem a férjével, John F. Kennedyvel közösen tervezett házukra is igaz. Sajnos csupán két hétvégét töltöttek itt, mielőtt az épp ma 100 éve született elnök merénylet áldozata lett, de mi most bepillanthatunk ebbe a csodás kis családi fészekbe.

A Virginiában található luxus üdülőház 1962-ben épült, és a Wexford nevet viseli – ez egyébként tisztelgés Írország előtt, hiszen a Kennedy család innen eredezteti magát. Az elnök és felesége egyfajta menedéknek szánta ezt a házat, ahol a kíváncsi tekintetek elől elmenekülhetnek és önfeledten élvezhetik a családi idillt. Tragikus módon a házaspár csak két hétvégét tölthetett az új farmján, a családjukat ért, és egész Amerikát megdöbbentő tragédia előtt. A férje elleni merényletet követően Jackie visszavonult ide, hogy gyászoljon, de végül nem sokkal később eladta. Napjainkban ezt a darabka történelmet 5,95 millió dollárra becsülik, és eladó.

John F. Kennedy egykori nappalija Forrás: mris.com

A JFK gyilkosság befejezetlen története

A John Fitzgerald Kennedy elleni merénylet egyike azoknak a rejtélyes ügyeknek, amelyeknél tudjuk – vagy tudni véljük –, ki a gyilkos, csak nem hisszük el, nem publikus, vagy nincs hivatalosan megerősítve – egyszóval tudjuk, de mégsem tudjuk. A történet felidézésével és képgalériával emlékezünk a tragikusan fiatalon elhunyt elnökre.
/1705/John_201752817267

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.