Selena Gomez otthon villa énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő még sosem tett ilyet korábban, most viszont bepillantást nyerhetünk az otthonába: ebben a fantasztikus villában él Selena Gomez.

A fiatal énekesnő otthona nem kevesebbet, mint 2,5 millió dollárt ér, amely nagyjából 665 millió forintnak felel meg. Ezért az összegért már olyan palotákat vehet magának az ember, amilyet csak szeretne.

A 24 éves szépség otthona 1951-ben épült, így csodás régi motívumokat őriz. A kacsalábon forgó palotát boltíves menyezet díszíti, található benne gardrób szoba, zenei stúdió, iroda, medence és egyéb olyan luxus, amit mi el sem tudunk képzelni.

A kertet hatalmas sövény veszi körbe, így védekezve a kukkoló rajongókkal szemben. Ez a Los Angeles-i otthon egyébként kevesebbet ér, mint az előző rezidenciába, amely szintén Kaliforniában található. Ezt a házat 3,3 millió dollárért, azaz közel

877 millió forintért adta el,

miután a jelenlegi házát megvásárolta.

/1705/Ebben2017525114725

Ebben a luxusban él Jennifer Lopez: Fotók!

Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.