Így néz ki Kucsera Gáborék új otthona - Videó!

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
otthon Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor családjával eddig egy lakásban lakott, de nemrég elköltöztek egy sokkal impozánsabb otthonba. Még a sportolónak is szoknia kell, hogy új házban lakik!

Szép, de aprócska lakásban éltek eddig Kucsera Gáborék, ami méretei miatt már nem volt igazán kielégítő a párnak. Eldöntötték, hogy nagyobb otthon után néznek, és nemrég a költözés is lezajlott, ugyan a sportoló még nem szokta meg, hogy már teljesen máshol lakik, ahogy a barátaik sem.

Kucsera Gábor és családja birtokba vették új otthonukat Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Kucsera Gábor sógora például teljesen eltévedt, először a régi lakás felé vette az irányt, amikor meg akarta látogatni a családot, ez korábban a sportolóval is megesett. Az viszont kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina kisfia imádja az új, nagy teret: látni sem akarja a régi lakásukat!

Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Boldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.