Így néz ki egy igazi hobbitház belülről - Fotók!

ház hobbit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyűrűk ura óta egyre többen rajonganak a hobbitok aprócska girbe-gurba lakásai iránt. Az apró, melegséget árasztó otthonokban öröm az élet, ezt vallja legalábbis az az ember, aki már 30 éve egy hobbitházban lakik. Nézd meg, milyen elbűvölő belülről egy ilyen lak!

Egyenetlen és aprócska lakásokban élnek a Hobbitok, akik maguk sem daliásak. Évekkel ezelőtt a Gyűrűk ura trilógiának köszönhetően meghódították az emberek szívét, de nemcsak ők, hanem a házaik is. A kicsi, íves otthonok melegséget, békét árasztanak és teljesen szembemennek azokkal a trendekkel, melyek a nagy, nyílt terek részesítik előnyben. A hobbitok otthonában egyetlen derékszög sem található, ami talán az építkezést megnehezíti, de az életet nem.

Stuart Grant már 30 év egy ilyen lakban él, és semmi pénzért nem cserélné le másra. A képeket látva az otthon valóban olyan, mintha egy mesekönyv lapjai elevenedtek volna meg, és nem lehet nem szeretni! Minden megtalálható benne, ami egy átlagos lakásban, mégis más: varázslatos!

/1705/_gy_n201752513124Johnny Depp kiárusítja luxuséletét! Eladó több ingatlana, jachtja és a magánszigete ishttp://www.life.hu/otthon/20170523-johnny-depp-kiarusitja-luxuseletet-elado-tobb-ingatlana-jachtja-maganszigete.htmlA "Karib-tenger kalózai" sztárja korábban már beperelte az üzletvezetőit, mivel szerinte rosszul gazdálkodtak a vagyonával. Ezzel szemben Joel és Robert Mandel azt állította, hogy Depp "extravagáns és extrém" életmódja tehet a jelenlegi anyagi helyzetéről. Csak ingatlanvásárlásra 75 millió dollárt költött – a fenntartásukról nem is beszélve. Otthon--Így néz ki Angelina Jolie új otthona - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170524-igy-nez-ki-angelina-jolie-uj-otthona.htmlAngelina Jolie miután bejelentette válását Brad Pitt-tel, új otthont vásárolt magának. Most megnézheted, hol is tölti mindennapjait a híres színésznő gyermekeivel. Otthon--Becsobbant a halpikkelymotívum a lakberendezésbe - Így használd a lakásodbanhttp://www.life.hu/otthon/20170522-becsobbant-a-halpikkely-motivum-a-lakberendezesbe.htmlKorábban már körülnéztünk a világban, hogy más országok lakberendezési stílusait bemutassuk, most azonban egy olyan mintát hoztunk, amit mi, magyarok is szorosan a magunkénak érezhetünk – éljen a Balaton és a hekk! A halpikkely szelídsége, remekül kombinálható más stílusirányzattal, így nem kell otthonodat gyökeresen új köntösbe öltöztetned, ami pénzt és időt emésztene fel. Vegyél csupán egy-két lakberendezési tárgyat, ami az ízlésedhez és a lakásod hangulatához passzol, és már fel is frissítetted némi egzotikummal. Otthon--Oszter Sándor megmutatta vadászbirodalmát http://www.life.hu/otthon/20170523-megmutatta-vadaszkastelyat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor színész megmutatta szeretett vadászkastélyát. Otthon--Kylie Jenner luxusvillát bérel, nézd meg a Beverly Hills-i ingatlanthttp://www.life.hu/otthon/20170521-kylie-jenner-luxusvillat-berel-beverly-hills-ben.htmlAmíg a Kardashian-Jenner klán törzsotthonán, a Hidden Hills-i luxusházon némi felújítást végeznek, a 19 éves Kylie egy 25 millió dolláros Beverly Hills-i birtokot bérel. Ugye te se szeretnéd, ha a pazar és luxus szó egy pillanatig is hiányozna a Jenner lány életéből? Nos, ebben az esetben megnyugodhatsz! Otthon--Hajdú Péter megmutatta luxusotthonát: Itt él!http://www.life.hu/otthon/20170521-ilyen-hajdu-peter-luxusotthona.htmlHajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.