Így néz ki Angelina Jolie új otthona - Fotók!

otthon Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie miután bejelentette válását Brad Pitt-tel, új otthont vásárolt magának. Most megnézheted, hol is tölti mindennapjait a híres színésznő gyermekeivel.

Angelina Jolie nemcsak Brad Pitt-tet hagyta ott, korábbi otthonukból is kiköltözött. A színésznő Los Angelesben vásárolt magának és a gyermekeinek egy kúriát, ami elképesztően gyönyörű és természetesen hatalmas, de kell is férőhely a népes családnak.

Angelina Jolie 25 millió dollárért vett új otthont Forrás: AFP/Jewel Samad

Új otthonuk korábban az egyik legjelentősebb amerikai rendező, Cecil B. DeMille tulajdonában volt, és 1913-ban épült. Hat hálószobával és 10 fürdőszobával rendelkezik, emellett számos nappalival, és hatalmas kinti térrel.

Természetesen medence és konditerem is tartozik a kúriához, a szomszédai pedig mind sztárok.

A környéken lakik Casey Affleck, Natalie Portman és Ellen Pompeo is. Angelina Jolie 25 millió dollárért vásárolta az ingatlant, ami átszámítva több mint 6 milliárd forint.

/1705/_gy_n2017524142428

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.