Oszter Sándor megmutatta vadászbirodalmát

Forrás: MTI/Beliczay László -
otthon vadászház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor színész megmutatta szeretett vadászkastélyát. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Oszter Sándor a feleségével együtt nemrég visszaköltözött a diósjenői vadászkastélyba, amelyet évekkel ezelőtt

majdnem elveszítettek.

Akkor 750 millióért hirdette meg a színész az interneten a birtokot, mivel nehezükre esett fenntartani, egy 80 milliós banki hitel miatt majdnem el is árverezték a házaspár feje fölül, de sikerült megmenteniük. A birtokhoz tartozik medence, állattelep és egy 30 hektáros erdő is.

Oszter Sándor megmutatta a nagyvilágnak a vadászbirodalmát Forrás: MTI/Beliczay László

De szerencsére sikerült megmenteni az épületet, ami nagyon sokat jelent a színésznek. 40 évvel ezelőtt került Sándorhoz, és azóta minden átalakítás a színész saját terve alapján készült. A többszintes házhoz torony is tartozik, csodás panorámával. Ezenkívül pedig istálló, templom és vendégház is van a telken. A 68 éves színész pedig mindent maga gondoz a birtok körül:

Mindent teljesen egyedül csinálok a ház körül. Ez nem panasz, nekem a kertészkedés sport. Kora reggel felkelek, kimegyek locsolni, ápolni a növényeket. Szeretem a virágokat, de az egész család ilyen. A balatonrendesi házunk kertjében is rengeteg a virág – mesélte színész.

A birtokról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Kukkants be Xantus Barbara otthonába: Videó!http://www.life.hu/otthon/20170518-igy-nez-ki-xantus-barbara-otthona.htmlA híres magyar színésznő betekintést engedett az otthonába. A körbevezetés közben pedig intim titkokat is elárult az életéről. OtthonOrigoJennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170421-ebben-a-luxusban-el-jennifer-lopez.htmlElképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Otthon--Tom Jones palotája 2,2 milliárd forintért a tiéd lehet http://www.life.hu/otthon/20170411-milliardokert-elado-tom-jones-villaja.htmlTom Jones pazar villája eladósorba került. Mondjuk ennyi pénze nem tudni kinek van, de biztos akad majd vevő a csodás palotára. Otthon--Állítólag Friderikusz megválik az otthonátólhttp://www.life.hu/otthon/20170330-friderikusz-sandor-allitolag-eladja-a-hazat.htmlBizonyos információk szerint Friderikusz Sándor egy ingatlanokat értékesítő portálon árulja a luxuspalotáját. Állítólag egyedül érzi magát a hatalmas házban. Otthon--Hajdú Péter megmutatta luxusotthonát: Itt él!http://www.life.hu/otthon/20170521-ilyen-hajdu-peter-luxusotthona.htmlHajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk. Otthon--Ebben a luxusban él Ivanka Trump: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170201-fotok-ivanka-trump-otthonarol.htmlIvanka Trump megmutatta az otthonát, mi pedig csak tátott szájjal csodálkozunk. Pedig nincs ebben semmi meglepő, hiszen azt senki sem gondolta, hogy Donald Trump lányának szűkölködnie kell. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.