Johnny Depp kiárusítja luxuséletét! Eladó több ingatlana, jachtja és a magánszigete is

luxus ingatlan magánsziget Johnny Depp jacht
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A "Karib-tenger kalózai" sztárja korábban már beperelte az üzletvezetőit, mivel szerinte rosszul gazdálkodtak a vagyonával. Ezzel szemben Joel és Robert Mandel azt állította, hogy Depp "extravagáns és extrém" életmódja tehet a jelenlegi anyagi helyzetéről. Csak ingatlanvásárlásra 75 millió dollárt költött – a fenntartásukról nem is beszélve.

A két üzletvezető szerint Johnny Depp közel 650 millió dollárt költött az elmúlt 10 évben; hedonista életvitelére, 14 ingatlanra, egy 50 méter hosszú jachtra, sőt évente több mint 3,6 millió dollárt fizet az összesen 40 fős személyzetének. Könyvelője rábeszélte a színészt, hogy adja el néhány tulajdonát, mivel vagyona java részét már felélte.

Íme, Johnny Depp luxusélete számokban

Úszó luxusház

Az eladásra kínáltak között szerepelt ez a hatalmas, minden luxust kielégítő jacht, amelyet tavaly vásárolt meg tőle 18 millió dollárért a Harry Potter történetek szülőanyja, J. K. Rowling. Az Amphitrite luxusjachtot azonban az írónő, alig 8 hónappal a megvétele után, már árulja. Ebben talán közrejátszott a havi fenntartási költsége is, mely 350 000 dollár.

Az Amphitrite luxusjacht Forrás: boatinternational.com

18. századi villa

Dél-Franciaország csodálatos, napsütéses vidékén, Saint-Tropez-től nem messze bújik meg a maga 37 hektáros birtokával ez a szerény villa, amely magában foglalja a főépületet, hat vendégházat (amelyek közül az egyik egy átalakított kápolna), és egy éttermet. Összesen 15 hálószobával és 14 fürdőszobával, 2 medencével és egy festőstúdióval rendelkezik - amely állítólag Depp kedvenc szobája volt.
Bár a pontos árát csak komoly érdeklődőknek adják ki, feltehetően 25 millió dollár alatt nem kívánja a színész értékesíteni.

Saint-Tropez-től nem messze bújik meg a maga 37 hektáros birtokával Forrás: Google maps

Magánsziget

Depp sajnos kénytelen eladni ezt a Bahamákon fekvő gyöngyszemet is. A 18 hektáros „Little Hall's Pond Cay", az Exumas szigetcsoport egyike. Egyes értesülések szerint 2004-ben 3,6 millió dollárt fizetett érte. A szigeten generátorok biztosítják az áramot, 6 homokos partján nem kell aggódni a bámészkodók miatt, hiszen a magánkikötőt csak a tulajdonos és a vendégei használhatják. 2015-ben itt vette el Amber Heard színésznőt.

„Little Hall's Pond Cay" Forrás: vladi-private-islands.de

Privát szigetén szomorkodik Johnny Depp

Ilyen állapotban még sosem láttuk Johnny Deppet. Vajon hogy lehet kimászni egy ilyen nehéz helyzetből? A vagyona nagy részét már felélte, egyre kevesebbet forgat, és minden szabadidejét magányosan tölti a Bahamákon vásárolt szigetén.

5 lakás egy házban

Az eladásra kínált portfólió legextravagánsabb tétele az az 5 penthouse, amely ugyanabban az épületben található Los Angeles belvárosában. Depp először egyben dobta piacra, majd később külön kezdte árulni őket. Tavaly ősszel kettő el is kelt – összesen 5,5 millió dollárért. A tetőtéri apartmanok az Art Deco stílusú, Eastern Columbia Building épületben helyezkednek el.

5 penthouse, amely ugyanabban az épületben található Los Angeles belvárosában Forrás: James Lang/Berlyn

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.