Katharine Hepburn villa luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Connecticutban található, tengerparti luxusotthont 2014-ben 14,8 millió dollárért hirdették meg, ám az árból ezen a héten 3 millió dollárt engedtek. Nézd meg, hol élt egykor a gyönyörű Katharine Hepburn. 

Az egykori hollywoodi csillag 1939-ben építette luxusotthonát, ahol aztán egészen 2003-as haláláig élt. A renoválásnak köszönhetően a lakás enteriőrje ma is pont úgy néz ki, mint Hepburn idejében.

Katharine Hepburn Forrás: Wikipedia/Metro-Goldwyn-Mayer studio

A 840 négyzetméteres, háromemeletes otthon 2011-ben esett át egy több millió dolláros felújításon, aminek keretében az egész házat megemelték, hogy megvédjék egy esetleges árvíztől. Emellett a hat hálószobás villa hatalmas konyháját is renoválták, valamint modernizálták.

A 67 méter hosszú Long Island Sound privát partszakasz mellett, a 6070 négyzetméteres birtokhoz tartozik még egy tó és egy golfpálya is.

/1703/_ron_2017325163827
A kőbányai víztároló egy valódi építészeti remekműhttp://www.life.hu/otthon/20170322-fotok-es-erdekessegek-a-kobanyai-viztarozorol.htmlA Fővárosi Vízművek legrégebbi és leglátványosabb, ma is működő létesítménye az 1868–70 között megépült két kőbányai víztároló. Az 1870-ben átadott, lenyűgöző föld alatti létesítménybe néhány napja a Life.hu is ellátogatott, az alábbiakban az ott készült exkluzív képeket mutatjuk be. OtthonOrigoSzobák és színek – Mutatjuk, melyik helyiséget milyenre fesd!http://www.life.hu/otthon/20170322-szinek-es-helyisegek-melyik-szobat-milyen-szinbe-oltoztesd.htmlA különböző színek különböző pszichológiai hatásokkal bírnak, nem mindegy hát, hogy otthonod helyiségeinek a falait milyen árnyalatba öltözteted. A következőkben néhány tanáccsal szeretnénk segíteni. OtthonThinkstockA világ legdrágább épületei, 1. részhttp://www.life.hu/otthon/20170320-a-vilag-legdragabb-epuletei-elso-resz.htmlKorábban már volt szó a világ öt legdrágább lusxusotthonáról, amelyek lakóházhoz képest valóban elképesztően hatalmas összegből épültek, az alábbi épületkomplexumok árát azonban nem igazán közelítik meg. A világ legdrágább épületei minisorozatunk első részében főleg a hotelek dominálnak. OtthonAFPStíluskalauz: Inspirálódj a legtrendibb lakberendezési stílusokbólhttp://www.life.hu/otthon/20170314-stiluskalauz-hogyan-rendezd-be-a-lakast-a-legtrendibb-lakber-stilusok.htmlAhány ház, annyi szokás – igaz ez a lakberendezési stílusokra is! Gyere velünk egy kis kalandozásra, és inspirálódj a különböző trendekből. Mutatjuk az öt kedvenc lakberendezési stílusunkat! OtthonOrigoKülönleges faldekorációs ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170314-kreativ-faldekoracios-otletek.htmlEgy nagy, ablaktalan fal megannyi lehetőséget rejt magában. Engedd szabadjára a fantáziád, és inspirálódj nem mindennapi faldekorációs ötleteinkből! Otthon--Otthonok, amelyekből elképesztő a kilátáshttp://www.life.hu/otthon/20170313-a-vilag-legszebb-kilatasai-kulonleges-helyen-fekvo-otthonokbol.htmlNem elég, hogy az alábbi otthonok már önmagukban is kimerítik a luxus fogalmát, ráadásnak még olyan helyekre is építették őket, ahonnan a lakókat minden reggel elképesztő kilátás fogadja. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.