Aradszky László megmutatta otthonát - Videó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Aradszky László otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokszor láthattuk saját otthonában Aradszky Lászlót, de nemrég kivételt tett, és kamerákat engedett otthonába. Nézd meg, hogyan él az énekes, aki nyolcvanon túl is fiatalos és energikus.

Már több mint 50 éve szórakoztatja a közönséget Aradszky László, és nem tudja megunni. Élvezettel énekel, és azt is elárulta, hogy mi a titka. Szerinte becsülettel kell csinálni, slágert kell írni és előadni, de az is fontos, hogy a közönség szeresse azt, amit az énekes csinál. Aradszky Lászlónál minden a helyén van, nem véletlen, hogy megannyi díj sorakozik otthonában.

Tekints be Aradszky László otthonába Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A kitüntetések mellett emlékek és fényképek is helyet kaptak, természetesen büszke nagypapaként az unokáit is megmutatta. A 81 éves Aradszky László az egészségét sem hanyagolja el, de ez látszik is rajta, hiszen kirobbanó formában van! Ennyi idő után is a közönség szeretete élteti, és ez számára a legnagyobb elismerés, ugyanis ezt ki kell érdemelni.

Egy lebontásra ítélt tuberkulóziskórház utolsó pillanataihttp://www.life.hu/otthon/20170215-egy-elhagyott-tuberkolozis-korhaz-az-egyesult-allamokban.htmlNéhány évtizeddel ezelőtt több száz beteget kezeltek itt, nemrég viszont kimondták az épület halálos ítéletét. Nézd meg egy bontás előtt álló hajdani kórház utolsó képeit. Otthon--A férfi, aki berendezte Christian Grey dögös luxusotthonát http://www.life.hu/otthon/20170214-nelson-coates-a-sotet-otven-arnyalatanak-latvanytervezoje-mesel.htmlNéhány napja megérkezett végre A szürke ötven árnyalata című film folytatása, A sötét ötven árnyalata. Ez alkalomból a film látványtervezője, Nelson Coates osztott meg egy-két érdekes kulisszatitkot az amerikai Elle Decorral. Otthon--A Penn Hills Resort nevű egykori szerelmi fészek pusztulásahttp://www.life.hu/otthon/20170213-penn-hills-resort-elhagyott-szerelmi-feszek-hotel.html"A szerelemnek múlnia kell" - ez lehetne a mottója Pennsylvania északkeleti részén található hajdani romantikus szállónak is, amit egykor kifejezetten nászutasok és szerelmespárok kikapcsolódására építettek. Az üdülőkomplexumon az elmúlt évek alatt az enyészet lett úrrá. OtthonOrigoMesebeli kastélyok a valóságbanhttp://www.life.hu/otthon/20170210-kulonleges-kastelyok-a-vilagban.htmlAz évszázadokkal ezelőtt épült kastélyoknak és váraknak olyan misztikus hangulatuk van, ami egyszerűen magával ragadja az embert. Építészeti remekművek, amelyek egy letűnt korba kalauzolnak bennünket. A következőkben öt igazán különleges kastélyt mutatunk be. OtthonThinkstockKáprázatos luxusotthont bérelt Lady Gaga a Super Bowl ideje alatt - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170208-lady-gaga-luxusszallasa-texasban-a-super-bowl-ideje-alatt.htmlHétfő óta az egész világ Lady Gaga fantasztikus show-járól beszél, amit az 51. Super Bowl félidejében adott elő Texasban. Mi most azt mutatjuk meg, milyen luxusszálláson lakott fellépése idején az énekesnő. Otthon--Tíz éve áll elhagyottan a gyilkos szekta egykori templomahttp://www.life.hu/otthon/20170208-nation-of-yahweh-szekta-elhagyott-temploma-miamiban.htmlTöbb mint 10 éve üresen áll, és lassacskán teljesen összeomlik ez az Egyesült Államokban, azon belül is Miamiban található templom. Az épület falai között egykor egy veszélyes szekta tartotta szeánszait. OtthonNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.