A Penn Hills Resort nevű egykori szerelmi fészek pusztulása

ingatlan pusztulás elhagyott épületek elhagyott helyek szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A szerelemnek múlnia kell" - ez lehetne a mottója Pennsylvania északkeleti részén található hajdani romantikus szállónak is, amit egykor kifejezetten nászutasok és szerelmespárok kikapcsolódására építettek. Az üdülőkomplexumon az elmúlt évek alatt az enyészet lett úrrá.

A Penn Hills Resort 1944-ben nyitotta meg kapuit és az 1960-70-es években elképesztően felkapott hely volt az ifjú házasok körében. A Pocono hegység káprázatos környezete, a zöldellő erdővel és vízezésekkel tarkított táj tökéletes búvóhelyül szolgált a szerelmeseknek.

Penn Hills Resort a 70-es években Forrás: Wikipedia

Az évek előrehaladtával azonban a látogatók száma megcsappant, a nászutasok inkább különféle trópusi úticélokat választottak az erdei romantikus zug helyett. A hotelnek azt tette be végleg a kaput, hogy 2009-ben 102 éves korában meghalt Frances Poalillo, a Penn Hills Resort társtulajdonosa. Halála után két hónappal a szerelmi fészek örökre bezárt.

Az egykor oly népszerű üdülő ma már csak árnyéka önmagának, az ikonikus szív alakú pezsgőfürdők üresen árválkodnak a lakosztályokban, a kültéri medencét belepték az algák, és szálloda minden berendezése szépen lassan az enyészet szélére kerül.

/1702/A_Pen2017213155657
Mesebeli kastélyok a valóságbanhttp://www.life.hu/otthon/20170210-kulonleges-kastelyok-a-vilagban.htmlAz évszázadokkal ezelőtt épült kastélyoknak és váraknak olyan misztikus hangulatuk van, ami egyszerűen magával ragadja az embert. Építészeti remekművek, amelyek egy letűnt korba kalauzolnak bennünket. A következőkben öt igazán különleges kastélyt mutatunk be. OtthonThinkstockKáprázatos luxusotthont bérelt Lady Gaga a Super Bowl ideje alatt - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170208-lady-gaga-luxusszallasa-texasban-a-super-bowl-ideje-alatt.htmlHétfő óta az egész világ Lady Gaga fantasztikus show-járól beszél, amit az 51. Super Bowl félidejében adott elő Texasban. Mi most azt mutatjuk meg, milyen luxusszálláson lakott fellépése idején az énekesnő. Otthon--Tíz éve áll elhagyottan a gyilkos szekta egykori templomahttp://www.life.hu/otthon/20170208-nation-of-yahweh-szekta-elhagyott-temploma-miamiban.htmlTöbb mint 10 éve üresen áll, és lassacskán teljesen összeomlik ez az Egyesült Államokban, azon belül is Miamiban található templom. Az épület falai között egykor egy veszélyes szekta tartotta szeánszait. OtthonNorthfotoTíz éve áll elhagyottan a gyilkos szekta egykori templomahttp://www.life.hu/otthon/20170208-nation-of-yahweh-szekta-elhagyott-temploma-miamiban.htmlTöbb mint 10 éve üresen áll, és lassacskán teljesen összeomlik ez az Egyesült Államokban, azon belül is Miamiban található templom. Az épület falai között egykor egy veszélyes szekta tartotta szeánszait. OtthonNorthfotoÉpületek, amelyek hamarosan a földdel lesznek egyenlőkhttp://www.life.hu/otthon/20170130-hires-epuletek-amelyek-egyre-sullyednek.htmlHanyag tervezés? Rossz természeti viszonyok? Esetleg a klímaváltozás? Számos oka lehet annak, ha egy épület süllyedni kezd, és a folyamatot bizony sok esetben nem lehet megállítani. Következzen öt épület, ami egyre közelebb kerül ahhoz, hogy eltűnjön a föld színéről. Otthon--Öt szabály, amit idén mindenképpen érdemes beiktatnod a házirendbehttp://www.life.hu/otthon/20170120-5-szabaly-amit-2017ben-tarts-be-otthonodban.htmlÚjévkor a legtöbb ember egy csomó olyan fogadalmat tesz, amit aztán nagyjából az első hét után rendre meg is szeg. Éppen ezért a következőkben mi egyáltalán nem akarunk teljesíthetetlen feladatok elé állítani: öt olyan könnyen kivitelezhető tanácsot adunk, amit betartva garantáltan jobban érzed magad az otthonodban. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.