Brad Pitt már be is költözött Kate Hudsonhoz

Forrás: AFP -
Brad Pitt Kate Hudson összeköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja röppent fel a hír, hogy Brad Pittnek új barátnője van, aki nem más, mint szőke kolléganője, Kate Hudson. Nos, a US Magazin azt is tudni véli, hogy a szerelmesek már össze is költöztek. 

A US Magazin értesülései szerint a pletyka már nem pletyka többé, Brad Pitt biztosan együtt van Kate Hudsonnal. A színész már be is költözött Hudson villájába, és erről a színésznő bátyja is mesélt.

Brad Pitt már össze is költözött Kate Hudsonnal Forrás: Youtube

Oliver szerint a színész rettenetesen rendetlen, dobozból iszik, és nem csukja be maga mögött az illemhely ajtaját sem. Mit fog szólni Oliver, ha még Brad gyerekei is megjelennek néha az otthonukban?

Brad Pitt és Kate Hudson egy pár lennének? Forrás: AFP
A luxushotel már lejárt lemez - A sztárok inkább az Airbnb-t választjákhttp://www.life.hu/otthon/20170119-a-sztarok-is-airbnbznek-luxus-otthonokban.htmlÚgy tűnik, a hírességek egyre jobban unják a jól ismert luxushoteleket, mert egyre többen szállnak meg pazarabbnál pazarabb magánházakban az Airbnb segítségével. OtthonOrigoA luxushotel már lejárt lemez - A sztárok inkább az Airbnb-t választjákhttp://www.life.hu/otthon/20170119-a-sztarok-is-airbnbznek-luxus-otthonokban.htmlÚgy tűnik, a hírességek egyre jobban unják a jól ismert luxushoteleket, mert egyre többen szállnak meg pazarabbnál pazarabb magánházakban az Airbnb segítségével. OtthonOrigoOmladozó kastélyok építőkockákból – Elképesztő látványhttp://www.life.hu/otthon/20170117-elhagyatott-kastelyok-epitokockakbol.htmlMíg az enyészet szélén álló, elhagyatott kastélyokról készült fotók nézegetése közben a hideg futkos a hátadon, addig az elhagyott kastélyokról készült elképesztő makettek láttán garantáltan tátva marad a szád. Otthon--Kutyaluxus milliomos ebeknek – Hotelek négylábúaknakhttp://www.life.hu/otthon/20170113-a-vilag-legmenobb-hoteljei-kutyaknak.htmlÉlményfürdő, masszázs és luxus a köbön – mindez kutyáknak. Az alábbi hotelekben garantáltan nem fogja egy négylábú sem kutyául érezni magát, míg arra vár, hogy gazdija eljöjjön érte. OtthonOrigoRossz energiák az otthonodban - Lehet, hogy a lakásod miatt vagy balszerencsés?http://www.life.hu/otthon/20170116-szerencsetlenseget-hozo-dolgok-az-otthonodban.htmlArra törekszel, hogy otthonod egy pozitív energiájú, komfortos családi kuckó legyen? Akkor az alábbi, szerencsétlenséget és rossz energiát sugárzó dolgoktól érdemes minél előbb megszabadulnod. Oké, lehet, hogy nem vagy egy babonás típus, de jobb biztosra menni, nem igaz? OtthonThinkstockHatalmas punci díszíti Emily Ratajkowski otthonának falát (18+)http://www.life.hu/otthon/20170114-emily-ratajkowski-szineszno-otthonanak-falat-egy-hatalmas-punci-disziti.htmlA fiatal színésznő már többször is megvillantotta a punciját, a popsiját, a melleit, és lovagolt már meztelenül is. Most viszont betekintést engedett az otthonába. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.