Omladozó kastélyok építőkockákból – Elképesztő látvány

Lego építőkocka otthon elhagyott épületek elhagyott helyek épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az enyészet szélén álló, elhagyatott kastélyokról készült fotók nézegetése közben a hideg futkos a hátadon, addig az elhagyott kastélyokról készült elképesztő makettek láttán garantáltan tátva marad a szád.

Mike Doyle-t annyira lenyűgözték a az üresen álló, elhagyott épületek, hogy gondolt egyet, és a saját módján megörökítette őket: a fényképezőgép helyett ő az építőkockákat hívta segítségül.

Fényképezőgép helyett ő az építőkockákat hívta segítségül Forrás: facebook.com/Mike-Doyles-Art

"Élveztem az építést és az azt megelőző kutatást is, amikor valódi épületeket kerestem inspiráció gyanánt" – mondta Doyle, aki három különböző elhagyott házat is megépített. Azt is hozzátette, hogy igazi kihívás volt számára, hogy a természetes folyamatokat, az enyészet fázisait építőkockákkal kellett megjelenítenie.

Élvezte az építést és az azt megelőző kutatást is Forrás: facebook.com/Mike-Doyles-Art

Érdekesség, hogy Doyle pont akkor kezdett el omladozó épületeket makettezni, amikor beütött a gazdasági válság, amit bizony az Egyesült Államokban is megéreztek az emberek: "A makettek készítésekor gyakran az jutott az eszembe, hogy ezek az enyészet szélén álló házak az éppen széteső országunkat szimbolizálják."

Az enyészet szélén álló házak az éppen széteső országot szimbolizálják Forrás: facebook.com/Mike-Doyles-Art

Bizony pepecselős munka volt ezeket a makettházakat felépíteni, egy épület nagyjából 120 000 építőkockából áll, és körülbelül 600 óra alatt épült fel.

Rossz energiák az otthonodban - Lehet, hogy saját lakásod miatt vagy balszerencsés?http://www.life.hu/otthon/20170116-szerencsetlenseget-hozo-dolgok-az-otthonodban.htmlArra törekedsz, hogy otthonod egy pozitív energiájú, komfortos családi kuckó legyen? Akkor az alábbi szerencsétlenséget és rossz energiát sugárzó dolgoktól érdemes minél előbb megszabadulnod. Oké, lehet, hogy nem vagy egy babonás típus, de jobb biztosra menni, nem igaz? OtthonThinkstockKutyaluxus milliomos ebeknek – Hotelek négylábúaknakhttp://www.life.hu/otthon/20170113-a-vilag-legmenobb-hoteljei-kutyaknak.htmlÉlményfürdő, masszázs és luxus a köbön – mindez kutyáknak. Az alábbi hotelekben garantáltan nem fogja egy négylábú sem kutyául érezni magát, míg arra vár, hogy gazdija eljöjjön érte. OtthonOrigoÁlomotthonok - Így készül egy dizájnos gyorsétteremhttp://www.life.hu/otthon/20170111-alomotthonok-sorozat-doro-judit-gyorsetterem-terv.htmlÁlomotthonok című sorozatunkban most ismét elkanyarodunk kicsit az üzleti élet felé. Az egyedi módon felújított családi házak és luxusvillák után egy újonnan nyíló, dizájnos gyorsétterem belső kialakításának rejtelmeibe engedünk betekintést. Otthon--Obama és családja luxusnyaralóban piheni ki az elmúlt évek fáradalmaithttp://www.life.hu/otthon/20170106-obama-es-csaladja-hawaii-luxusnyaraloja.htmlIfj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta volt az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa idén januárban véget ér, és mi már azt is megmutattuk, hova költözik az Obama család a Fehér Ház után. Obamáék új otthona sem egy lerobbant viskó, alábbi luxusnyaralójuktól viszont garantáltan leesik majd az állad. Otthon--Megtaláltuk 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20170104-eredmenyhirdetes-megtalaltuk-2016-legszebb-unnepi-teriteket.htmlKiélezett verseny folyt az első három helyért, amelyet tegnap éjfélkor le is zártunk. Lássuk, melyik pályázatot szavazták meg olvasóink 2016 legszebb ünnepi terítékének. OtthonThinkstockSztárotthonok, amelyeken 2016-ban válás miatt adtak túl http://www.life.hu/otthon/20161227-elvalt-parok-egykori-csaladi-feszkei.html2016 sajnálatos módon a megdöbbentő válások éve volt. A válás kimondásával párhuzamosan pedig az expárok általában közös szerelmi fészküknek is búcsút intenek. Lássuk hát azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált sztárok a szebb időkben együtt éltek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.