Készíts pihe-puha kopogtatót halloweenre!

DIY otthon Ginappi műhely csináld magad Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan beköszönt a halloween, van még néhány napod, hogy feldíszítsd otthonodat különböző félelmetes, vagy éppen mókás dekorációkkal. A következő videóban Molnár Ginától, a Ginappi, a műhely vloggerétől azt is megtanulhatod, hogyan készíthetsz különleges halloweeni kopogtatót.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Az internet legjobb helye - A gyönyörű, elhagyatott kastélyok Instagram-oldalahttp://www.life.hu/otthon/20161007-abandoned-hudson-valley-a-gyonyoru-elhagyott-kastelyok-instagram-oldala.htmlAz Abandoned Hudson Valley (magyarul az Elhagyatott Hudson-völgy) nevű Instagram-oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse a New York állambeli Hudson-völgy lakatlan és elfeledett épületeit. Otthon--Kísértetjárás hollywoodi módra - Épületek, ahol hírességek kísértenekhttp://www.life.hu/otthon/20161024-epuletek-ahol-hiressegek-szellemei-kisertenek.htmlEgy korábbi cikkünkben már bemutattunk öt olyan sztárt, akik laktak már szellemjárta házban, és természetfeletti élményekről a nyilvánosság előtt is beszéltek. Most pedig jöjjenek azok az elhunyt hírességek, akik a mai napig nem nyugszanak, és vissza-visszajárnak haláluk helyszínére vagy akár egykori kedvenc helyeikre. OtthonAFPHasznos trükkök és spórolási tippek lakáskereséshezhttp://www.life.hu/otthon/20161025-trukkok-es-sporolasi-tippek-lakaskereseshez.htmlAz ingatlanpiaci boom nem csupán árban, de keresési lehetőségekben is erősödik. Ha vásárolnánk, ha bérelnénk, ma már percek alatt találhatunk potenciális lakást az interneten. Sőt, akár lakótársat is bele. Napjainkra olyan extra szűrési lehetőségek társulnak a kereséshez, hogy szinte már az alapján is indulhatna a szerződéskötés. Ennél azonban legyünk körültekintőbbek! Otthon--Töltsd halloween éjszakáját Drakula hátborzongató kastélyában!http://www.life.hu/otthon/20161024-airbnb-drakula-kastelya-kiberelheto-halloweenkor.htmlImádsz rettegni? Minden évben véres horrorfilmek társaságában töltöd halloween éjszakáját? Akkor ezt a lehetőséget neked találták ki: töltsd október 31-ét Erdélyben, a világhírű Drakula gróf várában. Otthon--Inspirálódj a sztároktól - Halloween alkalmából kidekorált celebotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20161013-kozeledik-a-halloween-igy-dekoraltak-a-sztarok-tavaly.htmlKicsit több, mint két hét, és ismét eljön a világító töklámpások éjszkája, azaz itt a várva várt halloween. Hogy ötleteket és inspirációt gyűjtsünk, szétnéztünk kicsit a világsztárok háza táján (Instagram-profilján), és most bemutatunk néhány igen jól sikerült tavalyi celebdekorációt. Otthon--Ez egy anyagias világ - Megdöbbentő fotósorozathttp://www.life.hu/otthon/20161011-peter-menzel-fotos-material-world-a-global-family-portrait-cimu-fotosorozata.htmlTe össze tudnád zsúfolni az otthonodban található összes holmidat egy fotó erejéig? Vajon milyen lenne az elkészült kép: túlzsúfolt vagy üresen kongó? Peter Menzel amerikai fotóriporter a 90-es években egy érdekes és egyben megdöbbentő fotósorozatot készített arról, mennyi és milyen fogyasztási cikkel rendelkeznek a világ különböző pontjain az emberek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.