Luxus a felhők felett - Kukkants be a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójába

luxus otthon New York Manhattan lakás felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felhők közelében, 345 méteres magasságban egészen más az élet - ezeken a szinteken már a csapból is pénz folyik. Manhattanben, a 432 Park Avenue cím alatt található a nyugati világ legmagasabb lakóépülete, amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. 

A felhőkarcolóban a luxusrezidenciák 16,95 millió dollárnál, azaz nem kevesebb, mint 4,9 milliárd forintnál kezdődnek. Hogy ezért az összegért mi mindent kapnak a lakók?

A 96 emeletes luxus-felhőkarcolón belül vannak lakások, amelyek élettere 403 négyzetméternyi, és majd 4 méter a belmagasságuk, a gigantikus teret pedig csak tovább tágítják azok a hatalmas ablakok, amelyekből 360 fokos kilátás nyílik a városra.

Kilátás az épületből Forrás: 432parkavenue.com

A felső lakosztályokból káprázatos a panoráma a Central Parkra, a Hudson és East folyóra, az óceánra, valamint New York leghíresebb épületeire.

A felhőkarcoló lakói a luxusotthonuk adta keleti kényelem mellett számos különleges szolgáltatást is igénybe vehetnek: az épületben található egy puccos étterem, egy könyvtár, medence, de még egy komplett wellnesközpont is szaunával, gőzfürdővel és miegymással. Sőt az igazán ínyenc lakók akár egy klimatizált borospincét is vásárolhatnak luxusotthonuk mellé.

/1609/_gy_n2016924154816

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.