Így néz ki Michael Jackson korábbi legendás lakhelye: fotó!

ház fotó sohaország Michael Jackson elhanyagolt Neverland énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Burjánzó növények és rothadó épületek: ez maradt a legendás sztár egykori birtokából. A kaliforniai Neverland (Sohaország) területét ma már senki sem rakja rendbe. 

Michael Jacksonról a halála után is szinte naponta jönnek ki friss hírek. Pár nappal ezelőtt - ahogy a Life.hu is megírta - olyan fotók kerültek nyilvánosságra az énekes titkos szobájáról, ahol meztelen tinédzserek képei mellett egyéb fotók is helyet kaptak- pucér nők és férfiak molesztálnak fiatal gyerekeket. A pop királya 1987-ben vásárolta még a területet, majd 2003-ban elköltözött innen a körülötte kirobbanó - írja a Daily Mail.

Forrás: L/X17online.com/X17online/L/X17online.Com

Lánya, Paris három évvel ezelőtt rendbe tette a birtokot. Sohaország egy teljes körű renováláson esett át, így azonnal kikerült az ingatlanpiacra 2015 májusában, ám vevő azóta sem jelentkezett rá.

A 1170 négyzetméteres házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba és moziterem is található. Jelenleg 100 millió dollárért árulják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.