Fukszia: csajos, divatos, őrülten szexi: így csempészd be az otthonodba

fukszia dekoráció szín lakberendezés Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész, csajos, szexi: ez a szín egészen biztosan megosztja az embereket – van, aki sikítva menekül tőle, és van, akik bátran veszi magát körbe vele. Egy biztos: ezt a vidám színt nem lehet nem észrevenni. Így használd az otthonodban!

Ez a szín, bárhová kerül is a lakásban, biztosan felhívja magára a figyelmet. Éppen ezért ott használd, ahol ki szeretnél emelni valamit. Ugyan szinte minden színhez illik, legjobb, ha fehérrel kombinálod, ettől lesz ugyanis igazán friss az összhatás. Betonszürkével, krómmal kiegészítve elegáns hatást érhetsz el – egy kis ipari jelleg némi csajos vonással megfűszerezve.

A fukszia remekül illik a konyhába, nappaliba, hálóba, de még a fürdőszobában is jól mutat. Használhatod a falon, a földön, de a térbe állítva különböző bútorokon és dísztárgyakon is meleg hatást kelt.

Íme, néhány példa, inspirálódj kedvedre!

/1504/Fuksz20154117354

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.