A tuti randi a helyszínnel kezdődik: ezekkel nem lőhetsz mellé

tippek romkocsma kerthelyiség randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy dilemma a legjobb randihely kiválasztása, de akkor biztosan nem lősz mellé, ha olyan helyre tervezed a nagy találkozást, ahol el tudod engedni magad. Egy puccos étterem nem a legjobb választás, hiszen a randi akkor jó, ha nem szegeződnek rátok szempárok egy-egy hangosabb nevetésért. Már csak az a kérdés, hogy romkocsma vagy kerthelyiség legyen?

Romkocsma

A romkocsmáknak megvan a sajátos bájuk: a leselejtezett bútorokra épülő dizájn és a félhomály titokzatossá teszi a helyeket, és különlegessé a hangulatot. Bőven találhattok bennük meghitt zugokat, ahol úgy élvezhetitek egymás társaságát, mintha senki nem lenne körülöttetek, de ha kedvetek támad, akár belevethetitek magatokat a nagy forgatagba is. Mivel ezek a helyek nagyon népszerűek, nem árt előre gondolkodni. Egy asztalfoglalással könnyen elkerülhető a hosszas helykeresgélés és a székvadászat is!

Kuplung

Az egyik legikonikusabb romkocsma Budapesten, ahol biztos nem fogtok unatkozni. Ha sportkedvelők vagytok, akkor itt nagy kivetítőkön követhetitek a kedvenc csapatotok győzelmét, de ha inkább táncolni támadna kedvetek, ebben a helyben akkor sem fogtok csalódni!

Kuplung Forrás: Facebook/Kuplung

Szimplakert

Ha romkocsma, akkor a Szimplakert jut mindenkinek először eszébe, hiszen ez a legnépszerűbb a külföldiek körében is. Ha multikulturális környezetre vágytok, és szeretitek az állandó nyüzsgést, akkor biztosan ez a legjobb választás.

Szimpla Kert Forrás: Facebook/Szimpla Kert

Fogasház/Instant

A két legendás hely egyesülésével egy igazi komplexum jött létre, ami kiválóan alkalmas azoknak, akik igazán szeretik a nagy bulikat. Persze ücsörögni is lehet, de ezt a helyet inkább akkor válasszátok, ha egy-egy beszélgetés után táncra is perdülnétek!

Fogas ház Forrás: Facebook/Fogas ház

Kerthelyiség


A téli hosszú bezártság és a tavaszi szeszélyes időjárás után, ha beköszöntött a jó idő, mindenki vágyik a szabadba. Nyáron a szabadság igazi érzését adják a kerthelyiségek vagy teraszok, ahol többnyire halkabb zene mellett élvezhetitek a jó időt, a finom italokat, a lágyan fújdogáló szellőt, na meg persze egymás társaságát. Az oldott hangulat, és a jókedv itt garantált, de csak akkor, ha előtte figyelsz az időjárás-jelentésre is. Az első randin ugyanis senki nem szeret bőrig ázni!

Akvárium

A belváros egyik legnépszerűbb terasza, ami újraértelmezi a lépcsőn ücsörgést. A lampionok és a vízesés megadják az alaphangulatot, itt mindig nagy a lüktetés, de ha már egyszer a belváros szívében van, ez el is várható.

Akvárium Klub Forrás: Szelig Károly/Facebook/Akvárium Klub Official

360 Bar

Ha valami különlegességre vágytok, ám mégis a szabadba, akkor egyszerűen nem lehet mellélőni a tetőterasszal, amiről az egész városra lélegzetelállító kilátás nyílik. Itt tényleg úgy érezhetitek, hogy körülölel benneteket Budapest, beterít és elámít a gyönyörű fényeivel.

360 Bar Forrás: Facebook/360 Bar

Zsiráf

A Nyugati pályaudvar mellett bújik meg ez a hangulatos kerthelyiség, mégpedig az Eiffel téren, ami így jó időben sem kong az ürességtől. Lehet, hogy nem éppen a legromantikusabb környéken található, de ez ne tévesszen meg benneteket: ha átlépitek a "kapuját" fel sem fog tűnni, hogy egy forgalmas pályudvar mellett vagytok!

ZSIRÁF Forrás: Facebook/ZSIRÁF

ROMKOCSMA vagy KERTHELYISÉG?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hol nyaraljon a gyerek: táborban vagy nagymamánál, esetleg az érdekel, hogy a mikor válaszd a shortot, és mikor a miniszoknyát, vagy arra keresed a választ, hogy bikinit vagy egyberészes fürdőruhát vigyél-e magaddal, szavazz még több nyári dilemmára ITT, és nézd meg, mások mire tették a voksukat.
Siófok vagy Balatonfüred? - 10 top látnivaló a Balaton e két városábanhttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20170706-10-legszebb-latnivalo-balatonon-siofok-vagy-balatonfured.htmlBárhol is nyaralsz a Balatonon, a magyar tengernek van (legalább) két olyan városa, amelyekbe, vagy legalábbis közülük az egyikbe biztosan ellátogatsz. De vajon a déli parton fekvő Siófok vagy inkább az északon fekvő Balatonfüred áll közelebb a szívedhez? Ha megismered a látványosságaikat, talán könnyebben tudsz választani közülük. Nyári Dilemmák--Fújni vagy kenni? - Milyen bőrtípusra, milyen napozás előtti termék való?http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170706-borapolas-nyaron-naptej-es-napolaj.htmlA naptej a napolaj és a napozás előtti krémek között az alapvető különbség az állaguk. Az állagok között persze vannak tulajdonság beli különbségek is, ugyanis bizonyos konzisztencia megenged illetve nem enged meg egyes összetevők alkalmazását. Nyári Dilemmák--Golyós vagy stiftes dezodor? Veszélyes nyári fertőzések, így figyelj a higiéniárahttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20170630-nyari-fertozes-higienia.htmlA nyári kánikulában a szokásosnál is jobban kell figyelni a higiéniára és a fertőzésekre. Mit kell tennünk, ha az izzadásról és az izzadásgátló dezodorokról van szó? Nyári DilemmákOrigoHekk vagy lángos? Teremts otthon is strandhangulatot!http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170627-hekk-vagy-langos-teremts-otthon-is-strandhangulatot.htmlMíg a tengerparti országokban a gyümölcs a tipikus strand-étel, addig mi magyarok, igenis szeretjük a tejföllel meglocsolt lángost, a kovászos uborkával gazdagított hekket, no meg persze a porcukortól szirupos forró palacsintát. Ezek egytől egyig a strand, a vízben ugráló gyerekek, a Balatoni vízpart hangulatát idézik. Miért kellene lemondanunk róluk csak azért, mert épp nincs lehetőségünk csobbanni egyet? Összegyűjtöttünk pár receptet, melyeket egyszerű elkészíteni, és hamisítatlan „Balcsi-beach feelinget" varázsolhatunk akár a négy fal közt, akár a kertben, a csöppnyi medence mellett is. Nyári Dilemmák--Gyanta vagy borotva? Így szőrteleníts nyáron!http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170611-gyanta-vagy-borotva-igy-szortelenits-nyaron.htmlIgaz, egész évben harcolunk a nemkívánatos szőrszálakkal, nyáron, amikor végre bikinire vetkőzünk, teljesen hibátlan testet szeretnénk, amibe az is beletartozik, hogy tökéletesen szőrmenteset. De hogyan lehet ezt elérni, és mire kell figyelni a nyári szőrtelenítés kapcsán? Most eláruljuk! Nyári DilemmákThinkstockSminkkel vagy smink nélkül? Szépségtippek nyárrahttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20170607-ilyen-a-tokeletes-nyari-smink.htmlA szikrázó napfényben is fenséges lehet a megjelenésed, ha csillogó az arcbőröd, illetve ha vitaminokban gazdag textúrát választasz, és bronzosító púderekkel, fényekkel fokozod a hatást. Íme, Larion Oscar nyári sminktippjei! Nyári Dilemmák--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.