Egyrészes fürdőruha vagy bikini? Neked melyik jön be jobban?

strand Nyár bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt éveket a bikinik uralták, 2016-ban viszont már újra az egyrészes fürdőruhákkal barátkoztunk. A viszontlátás annyira sikeres lett, hogy idén szinte már lenyomják a bikiniket az egyberészes fazonok! Neked melyik jön be jobban? 

Bikinik

Ami a bikiniket illeti, a hagyományos, kosaras fazonból is lehet találni szuper darabokat, de a legtöbb bikini bandeau vagy a háromszög felsővel kapható. Az idei újdonság pedig a magasított felső, ami igazán izgalmas választás, főleg, ha sikerül kifognunk valami extrém mintát.

1. Tezenis 3990 forint 2. Tezenis 3290 forint 3. H&M 3990 forint 4. H&M 2990 forint 5. H&M 3990 forint 6. H&M 2990 forint 7. Tezenis 4990 forint 8. Tezenis 3290 forint 9. H&M 3490 forint 10. H&M 1990 forint 11. Zara 4995 forint 12. Zara 4995 forint Forrás: Life.hu

Egyrészes fürdőruhák

Számtalan szín és annál is több minta között válogathatsz, ha egyrészes fürdőruhát szeretnél. Fazonban alapvetően két típus van, a combnál magasan felvágott és a csípőre illeszkedő típus. Előbbi sokkal többet mutat, így ez leginkább a sportos alakú lányoknak áll jól.

1. Pull&Bear 6995 forint 2. Mango 9995 forint 3. Zara 6995 forint 4. Zara 7995 forint 5. H&M 8990 forint 6. Zara 6995 forint Forrás: Life.hu

Milyet válassz az alakod szerint?

  • Körte alkat

Ha csípő- és popsitájékon erősebb vagy, akkor érdemes felülre terelned a figyelmet. Válassz mintás bikinifelsőt, alulra pedig egyszínűt. A brazil bugyit is kipróbálhatod, az ugyanis optikailag kisebbíti a popsidat.

  • Fiús alkat

Ha vékony alkat vagy, és kevés domborulattal bírsz, bátran válassz mintás fürdőruhákat, ezek optikailag nagyítanak mell- és popsitájékon is.

Válassz az alakodhoz illő fürdőruhát! Forrás: Thinkstock
  • Alma

Az alma alkat hasban, derékban és popsiban erősebb, így egy alakformáló egyrészes fürdőruha az ideális választás számára.

  • Homokóra

Ha a dús keblek mellé még darázsderékkal és szélesebb csípővel is megáldott a természet, akkor nagyon szerencsés vagy, mert szinte minden jól áll neked. Amire figyelni kell, hogy az igazán nagy ciciknek megfelelő alátámasztás és mindenképpen pántos fazon kell.

EGYRÉSZES FÜRDŐRUHA vagy BIKINI?

Szavazz még több nyári dilemmára gyűjtőoldalunkon!
Short vagy miniszoknya? Nyári divattippek!http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170607-nyari-divat-ruhak-es-rovidnadragok-a-legmelegebb-napokra.htmlA nyári időszak nemcsak a léleknek felüdülés, ez a fajta szabadság az öltözködésben is megjelenik: sokkal bátrabban nyúlunk a színekhez, a különböző formákhoz, a bohókás mintákhoz. Most megmutatjuk, hogyan érdemes párosítani a nyári alapdarabokat. Nyári Dilemmák--Horvátország vagy Görögország? Így válassz úti célt!http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170604-nyaralas-horvatorszagban-vagy-gorogorszagban-olcson.htmlHa már unod a Balatont, de mégis vízparton töltenéd a szabadságodat, és nem akarsz mélyen a zsebedbe nyúlni, adódik a kérdés, Horvátországot vagy Görögországot válaszd-e úti célodul. Segítünk a döntésedben. Nyári DilemmákThinkstockHova tegyem a gyereket nyáron? A legnagyobb dilemmákhttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20170601-hova-tegyem-a-gyereket-nyaron-a-legnagyobb-dilemmak-taborok-nagymamak.htmlA nyári szünet a kicsiknek maga a felhőtlen kikapcsolódás, a felnőttek számára ugyanez megoldandó probléma. Hová tegyük a gyereket, hogy ő is jól érezze magát és mi is nyugodtan indulhassunk minden nap a munkába, tudván, hogy jó helyen van és vigyáznak rá? Nyári Dilemmák--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.