fashion week rövidnadrág nyári ruha Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári időszak nemcsak a léleknek felüdülés, ez a fajta szabadság az öltözködésben is megjelenik: sokkal bátrabban nyúlunk a színekhez, a különböző formákhoz, a bohókás mintákhoz. Most megmutatjuk, hogyan érdemes párosítani a nyári alapdarabokat. 

Virágos maxi

A mezei virágok helyét az elmúlt években egyre inkább a buja, trópusi minták vették át, ami egy maxiruhán gyönyörűen mutat. Ehhez élénk kiegészítőket is választhatsz, ha találsz olyat, ami a ruhán is visszaköszön. Ha inkább biztonsági játékos vagy, esetleg egy merész mintás ruha mellé jobban szereted a letisztult darabokat, akkor válassz púderszínű kiegészítőket. Ennek ellenére a rúzsban még visszaköszönhet egy élénk szín, de az ékszered is lehet egy színes darab.

1. Zara 12 995 forint 2. H&M 5990 forint 3. MAC 6100 forint 4. Parfois 2295 forint 5. H&M 8990 forint Forrás: Life.hu

Pasztell overall

Egy overall is évek óta meghatározó alapdarabja a nyári divatnak. Egy pasztell árnyalatút mindenképpen érdemes beszerezni, mert nagyon jól lehet hozzá kiegészítőket párosítani. A csupa pasztell szett is jól néz ki, de egy kis virágminta, például a táskán, nagyon feldobja a szettet. Hasonló virágminta a nyakláncodon is visszaköszönhet.

1. H&M 1990 forint 2. Parfois 3295 forint 3. Zara 9995 forint 4. Mango 11 995 forint 5. H&M 9490 forint Forrás: Life.hu

Famer rövidnadrág vagy miniszoknya

A farmer az az alapdarab, ami rengeteg mindent megenged, például bármilyen színnel párosítható. Csupán azt kell tudnod, hogy a rövidnadrág vagy a miniszoknya áll hozzád közelebb, aztán persze az is fontos, hogy milyen alkalomra készülsz. Egy sportcipővel és hátizsákkal ideális fesztiválszerelés, egy szalmatáskával és papuccsal párosítva indulhatsz is a strandra, egy flatform papuccsal és egy vagány nyári kistáskával párosítva kész az ideális városi szerelés.

1. H&M 2990 forint 2. Zara 9995 forint 3. Pull&Bear 5995 forint 4. Mango 5595 forint 5. H&M 6990 forint 6. Zara 9995 forint Forrás: Life.hu

SHORT vagy MINISZOKNYA?

Szavazz még több nyári dilemmára gyűjtőoldalunkon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.