Ide menj a kutyáddal strandolni – a legjobb strandok, ahová a négylábúakat is viheted

kutya strand Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy forró nyári napon mire is vágynál leginkább, ha nem arra, hogy felkapd a bikinidet, és megmártózz a friss, hűsítő vízben. Ilyenkor irány a strand vagy egy közeli természetes tó. Ám ha négylábú kedvencedet is magaddal vinnéd, jól meg kell gondolnod, hogy merre indulsz el, nem mindenhol szabad ugyanis a kutyákat vízbe engedni. Hogy ne kelljen a legjobb barátodat sem kihagyni a felhőtlen pancsolásból, mutatunk néhány helyet, ahol együtt úszhatsz kedvenceddel.

Kutyaúszta Tó

Mit szólnál egy olyan helyhez, ahol nyugodtan pancsolhat a kutyád, és nem néznek rád csúnyán a fürdőzők, nem zavarnak el a horgászok? Szegeden egy 5000 nm-es tó csak arra vár, hogy csobbanjatok egy nagyot a négylábúakkal. A parton piknikezhettek, és nagyokat játszhattok a fűben. Cím: 6728 Szeged, Külterület 4.

Tata, Öreg-tó

Ha Tatán jártok, jó hír, hogy egy kiadós kirándulás után fürödhettek egy nagyot a tóban kedvenceddel együtt. De figyelj! Egyes helyeken táblák tiltják, hogy a kutyák is csobbanjanak, ezeket a szakaszokat kerüljétek el! Cím: 2890 Tata, Öreg-tó

Nomád Kemping és Strand

A Nomád Kemping és Strand a délegyházi IV. tó partján, 500 m-es szakaszon terül el. A terület egy része strandként üzemel, ahová a kutyákat is szeretettel várják. Délegyházán több természetes tó is található, figyelj majd jól, mert nem mindenhol szabad az út a kutyák számára. Ha szeretnél, akár több napot is eltölthetsz itt. Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 11.

Tavirózsa Kemping

Ez a klassz kemping Budapesttől 30 km-re, a délegyházi tavak partján található. A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. Ha szeretnél, akár több napot is eltölthetsz itt. Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Tavaly nyár óta várja a kutyáikkal strandolókat a balatonföldvári kutyás strand. A fürdőhely népszerűsége töretlen, az egyik legkedveltebb kutyás vízpart az egész országban. Cím: 8623 Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc u. 69.

Drótszamár Kemping

A kemping a Velencei-tó partján található, közvetlen vízparttal, kiépített stranddal, játszótérrel, ősfás parkkal, 9 hektáros területtel. Kőhajtásnyira van a Velencei-hegység, mely számtalan érdekességet, természeti szépséget és lehetőséget kínál. A 600 méter hosszú partszakasz biztosítja, hogy zavartalanul élvezhesd a fürdés, úszás örömeit, ráadásul az egyik szakaszon ezt a házi kedvenceddel együtt is megteheted, mások zavarása nélkül. Ha szeretnél, akár több napot is eltölthetsz itt. Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.

További helyek még

Tihany - Belső-tó és Sajkod, Budakalász - Duna-part, Budapesten, Soroksáron és Csepelen a Gubacsi híd lábától dél felé haladva, illetve a Hajógyári-szigeten és a Római-parton is fürdőzhetsz négylábú kedvenceddel.

BALATON vagy VELENCEI-TÓ?

Szavazz még több nyári dilemmára gyűjtőoldalunkon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.