Vízmániásoknak kötelező! 3 szuper strand, ahová el kell jutnod az életben

Málta Ciprus utazás tengerpart nyaralás Szlovénia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda hőség! Tombol a nyár, így mindenki kiveszi a jól megérdemelt szabadságát. De merre menjünk? Vajon hol tudjuk a legjobban kipihenni magunkat? Nem mindegy, hogy a strand és a víz, ahol lehűsíted magadat, mennyire tiszta és igényes. Lássuk, melyik vízpartra érdemes utaznod az idén! 

Szlovénia/Piran

A hangulatos, kissé olaszos helyet Szlovénia Velencéjének is nevezik. A szűk utcácskákon az embernek olyan érzése támad, mintha Itáliában lenne. A tengerparton töltött csodás nap után jó programnak bizonyulhat egy kis borozóban üldögélni, és a bor mellé olívával meglocsolt kenyeret és sajtot majszolni. Az 1778 kilométer hosszú horvát tengerpart mellett elenyésző hosszúságúnak tűnhet Szlovénia mindössze 47 kilométeres tengerparti szakasza.

Pirán naplementében Forrás: Dreamstime

A Life.hu extra tippje:

A bledi-tó partjától nem messze, a központban található szálloda ideális helyszíne egy kellemes hosszú hétvégének, vagy akár egy hosszabb, aktív kikapcsolódásnak a híres szlovén városban. Foglalj szállást most 23.600 Ft/ fő / 2 éjtől.

Ciprus/Konnos Beach

Ha a ciprusi strandok királyáról szavazhatnánk, biztosan ez kerülne az első helyre! A strand homokján szikrázik a napsütés, a víz ragyogóan kékeszöld, és szinte egész évben fürdésre alkalmas a hőmérséklete. Itt aztán nem lehet unatkozni: sportolási lehetőségek, bárok és éttermek egész sora között válogathatsz kedvedre. Ciprus egyik legszebb és legmozgalmasabb tengerparti szakasza!

Konnos tömött strandja Forrás: Dreamstime

Málta/Blue Lagoon

Blue Lagoon, avagy a Kék lagúna a kicsi máltai sziget, Cominotto dísze. Tiszta strandja, csillogó, türkizszínű vize nemcsak a fürdőzők, hanem a búvárok és a különböző vízi sportok szerelmesei számára is vonzó úti cél. Egyszerűen mesés!

Strandolók a Kék lagúnánál Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.