Fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében: megtalálták Orlik Vilmos autóját

bűntény gyilkosság É. Imre eltűnés Mácsik Zoltán Orlik Vilmos nyomozás autó villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bizonyíték került elő az eltűnt villanyszerelők, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán ügyében. A három éve eltűnt villanyszerelő autóját megtalálták a gyanúsított É. Imre egyik rokonánál. 

Két eltűnt villanyszerelő is köthető a gyanúsított É. Imréhez, a néhány hónappal ezelőtt elűnt Mácsik Zoltánnak és a három évvel ezelőtt eltűnt Orlik Vilmosnak is pénzzel tartozott.

A Ripost megtudta, hogy a rendőrség nemrégiben É. Imre unokatestvérénél foglalta le a több mint 3 éve eltűnt Orlik Vilmos autóját. Megkeresték a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik kérdésükre a következőt válaszolták:

"Írásban feltett kérdéseivel kapcsolatban tájékoztatom, hogy értesülésük helytálló, miszerint az Ön által említett gépkocsi lefoglalásra került, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel a lefoglalás körülményeivel kapcsolatosan bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. A gyanúsítás valóban megtörtént a másik eltűnt személy kapcsán is, így jelenleg az ügyben hatóságunk előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást."

A rendőrség lefoglalta a keresett autót (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Toyota típusú gépkocsit egyébként a pár száz lelkes Romándon találták meg. A Bors megkereste É. Imre unokatestvérét is.

"Imre felhívott annak idején, hogy hozna egy autót, megkérdezte, leteheti-e nálam egy időre. Igent mondtam, hiszen akkor ez ártatlan szívességnek tűnt. Egy óra múlva meg is jelent a rendszám nélküli kocsival. Aztán többször hívtam, hogy megérdeklődjem, meddig marad itt, de fel sem vette a telefont" - mondta a lapnak a férfi. Amikor látta a felhívást az autóról, azonnal a pannonhalmi rendőrségre ment. A rendőrök ezután lefoglalták az autót, három hónapja pedig megkapta az értesítést, hogy az ő részéről lezárult a nyomozás.

Durva változás jön az időjárásban: 27 fokot ugrik a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20181201-idojaras-jovo-heten-nem-lesznek-durva-minuszok.htmlAz időjárás mindig tartogat meglepetéseket, ez most sem lesz másként: a jövő héten nem kell durva mínuszokkal számolnunk. NewsOrigoKoporsós temetés helyett lebomló kapszula: fa növekszik az elhunytak testébőlhttp://www.life.hu/news/20181201-koporsos-temetes-helyett-lebomlo-kapszula-fa-novekszik-az-elhunytak-testebol.htmlKoporsós temetés helyett lebomló kapszulákba kerülnének az elhunytak maradványai, amelyből egy új élet fejlődne. NewsOrigoElgázoltak két embert Dunaújvárosbanhttp://www.life.hu/news/20181201-elgazoltak-ket-embert-dunaujvarosban.htmlElütöttek két gyalogost Dunaújvárosban. Egyikük a helyszínen életét vesztette. News--30 évvel ezelőtt ezt a kislányt ölte meg a szombathelyi trafikrablóhttp://www.life.hu/news/20181201-30-evvel-ezelott-ezt-a-kislanyt-olte-meg-a-szombathelyi-trafikrablo.htmlGázpisztollyal lőtte arcon a szombathelyi trafikost K. Aladár, aki 30 évvel ezelőtt megölte a Lenti-Máhomfán élő, 11 éves kislányt. Anita megkínzott testét egy patakban találták meg. News--Gyomorműtéten esett át a menyasszony, nem sokkal később meghalthttp://www.life.hu/news/20181201-gyomormuteten-esett-at-a-menyasszony-nem-sokkal-kesobb-meghalt.htmlA 25 éves Jana Moreels az esküvőjére készült. Szinte egész életében túlsúllyal küzdött, így több mint egy évvel a nagy nap előtt gyomorműtétre szánta el magát. A műtét után problémák léptek fel, műtét műtétet követett, végül már többé nem nyitotta ki a szemét. News--Időjárás: a jövő héten már nem kell fagyoskodnunkhttp://www.life.hu/news/20181201-idojaras-jovo-heten-mar-nem-kell-fagyoskodnunk.htmlMíg a hétvége az igazi tél jegyében telik, a jövő hét elején erőteljes melegedés kezdődik. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.