Fénygömböket vett videóra a háza fölött egy amerikai nő

fény videó Amerika gömb ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Oregon egyik álmos kisvárosában felkavarta az állóvizet egy furcsa jelenség: érdekes fénygömbök jelentek meg egy nő háza felett.

Furcsa jelenségre lett figyelmes egy nő az amerikai Oregon állambeli kisvárosban, St. Helensben. A háza fölött érdekes fénygömbök jelentek meg, ráadásul két egymás utáni estén. Michelle Gabrielli természetesen videóra is vette a bizarr, alakváltoztató fénygömböket. Azt állítja, hogy legalább 15 ilyen gömböt látott.

XV. századi festménnyel akarják bizonyítani az ufók létezéséthttp://www.life.hu/news/20181119-xv-szazadi-festmennyel-akarjak-bizonyitani-az-ufok-letezeset.htmlSzámos teória látott már napvilágot azzal kapcsolatban, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Egyes teoretikusok szerint ezt már XV. századi festmények is bizonyítják. News--Egy lyukat találtak a Nap felszínén, egyesek szerint ufók okozhattákhttp://www.life.hu/news/20181119-egy-lyukat-talaltak-a-nap-felszinen-egyesek-szerint-ufok-okozhattak.htmlEgy sasszemű csillagász vette észre, hogy egy lyuk van a Nap felszínén. Az összeesküvés-elméletek rajongói pedig máris bezsongtak, úgy gondolják, ezt az ott élő földönkívüliek okozhatták. NewsOrigoHa hihetünk a népi bölcsességnek, havazni fog karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20181119-ha-hihetunk-a-nepi-bolcsessegnek-havazni-fog-karacsonykor.htmlKözeleg a karácsony, ilyenkor pedig már mindenki találgatja, hogy vajon fehér ünnepünk lesz-e. Az előrejelzések is adnak már némi képet egy csapadékos karácsonyról, ám egyelőre havat nem jósoltak. A népi bölcsesség azonban mást mond. News--Időjárás: hó és havas eső is eshet mahttp://www.life.hu/news/20181119-idojaras-ho-es-havas-eso-is-eshet-ma.htmlVégérvényesen véget ért a napsütéses, kellemes idő és megérkezett a borongós, esős, hóval és havas esővel tarkított télies ősz. News--A veronai buszbaleset sofőrje új ügyvédet fogadotthttp://www.life.hu/news/20181117-a-veronai-buszbaleset-soforje-uj-ugyvedet-fogadott.htmlA gyászoló családtagok csütörtök délután felkeresték a veronai buszbaleset sofőrjének házát. Hosszú ideig csengettek, kopogtattak, ám nem nyitott ajtót. A bujkáló sofőr új ügyvédet is fogadott. News--Szem nélküli vízi élőlényt találtak Argentínábanhttp://www.life.hu/news/20181117-szem-nelkuli-vizi-elolenyt-talaltak-argentinaban.htmlJulieata Garcia a San Roque-tónál Argentínában egy olyan élőlányt talált, amire sem ő, sem pedig az ott élő tapasztalt halászok nem találtak magyarázatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.