Madeleine McCann ügyére újabb nagy összeget áldoznak

rendőrség eltűnt gyerek nyomozás nyom Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több mint 10 éve eltűnt Madeleine McCann szülei még mindig nem veszítették el a reményt. A belügyminisztériumban most újabb összeget különítettek el a nyomozás költségeinek fedezésére, állítólag a rendőrök nyomon vannak. 

Állítólag két aktív nyomot követ a rendőrség a több mint 10 éve eltűnt Madeleine McCann ügyében. A brit kislány szülei még mindig nem veszítették el a reményt, remélik, gyermekük még hazatér. Nemrégben egy nyomozó bukkant fel, aki úgy véli, a kislány még életben van.

A rendőrség a nyomozás állására való tekintettel nem árulta el, mi az a két nyom, amit követnek és azt sem, hogy kik a gyanúsítottak – írja a Daily Mail. Azt azonban tudni lehet, hogy a belügyminisztérium most újabb 150 ezer fontot, azaz 54 millió forintot különített el, hogy jövő év tavaszáig tudják fedezni a nyomozás költségeit.

A rendőrség a szülőknek azt a tájékoztatást adta, hogy bár tovább tart a nyomok felderítése, mint várták, mégis jó úton haladnak.

Madeleine McCann szülei még mindig reménykednek Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.