Egy lyukat találtak a Nap felszínén, egyesek szerint ufók okozhatták

idegen csillagász élet UFO Nap földönkívüli lyuk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sasszemű csillagász vette észre, hogy egy lyuk van a Nap felszínén. Az összeesküvés-elméletek rajongói pedig máris bezsongtak, úgy gondolják, ezt az ott élő földönkívüliek okozhatták. 

A teoretikusok azt állítják, többszöröse lehet a Föld méretének az a lyuk, amely a Nap felszínén tátong. A jelenséget egy sasszemű csillagász vette észre, az összeesküvés-elméletek rajongói pedig azonnal lázba jöttek – írja a Daily Star.

Úgy vélik, a lyukat egyérteműen földönkívüliek okozhatták, akik a Napon élnek. A felvételen elméletileg az is látszik, hogy a Nap felszínén keletkezett gázok távoznak a lyukon át. A teoretikus szerint ha a földlakók tudnák, hogy mi történik, bizonyára szívrohamot kapnának.

Időjárás: hó és havas eső is eshet mahttp://www.life.hu/news/20181119-idojaras-ho-es-havas-eso-is-eshet-ma.htmlVégérvényesen véget ért a napsütéses, kellemes idő és megérkezett a borongós, esős, hóval és havas esővel tarkított télies ősz. News--Hétfő reggel több térségben kisebb havazásra számíthatnak az autósokhttp://www.life.hu/news/20181118-hetfo-reggel-tobb-tersegben-kisebb-havazasra-szamithatnak-az-autosok-magyar-kozut-nonprofit-zrt-1.htmlAz előrejelzések szerint az ország több területén is várható havazás a következő órákban, sőt az ország nyugati részén már szállingózott is a hó. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap kora délután a következő közleményt adta ki. News--Időjárás: az ország több területén is volt hószállingózáshttp://www.life.hu/news/20181118-idojaras-az-orszag-tobb-teruleten-is-volt-hoszallingozas.htmlVasárnap reggel az ország több területére is megérkezett a tél: megjelentek az első hópelyhek. News--Itt a tél: mínuszok, csapadék és szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20181118-itt-a-tel-minuszok-csapadek-es-szel-is-varhato-idojaras.htmlLassan, de november közepére beköszöntött a tél. A pár nappal ezelőtthöz képest is sokkal hidegebb van, ráadásul a következő hétre esőt, havas esőt "jósolnak" a meteorológusok. NewsMár vasárnap leeshet az első hó Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20181118-ekkor-eshet-le-az-elso-ho-idojaras.htmlVasárnap a magasabban fekvő területeken már hózáporok lehetnek. Az Északi-középhegység és a Soproni-hegység körzetében már havazhat. News--A veronai buszbaleset sofőrje új ügyvédet fogadotthttp://www.life.hu/news/20181117-a-veronai-buszbaleset-soforje-uj-ugyvedet-fogadott.htmlA gyászoló családtagok csütörtök délután felkeresték a veronai buszbaleset sofőrjének házát. Hosszú ideig csengettek, kopogtattak, ám nem nyitott ajtót. A bujkáló sofőr új ügyvédet is fogadott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.