Egy 5 éves fiú állítólag 4105 fekvőtámaszt csinált 2 óra 25 perc alatt

Guiness-rekord fekvőtámasz kisfiú világrekord rajzfilm Csecsenföld edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világrekordot állíthatott fel az az 5 éves csecsen kisfiú, aki állítólag 2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt csinált meg. Közben rajzfilmeket nézett a telefonján, hogy ne unatkozzon. Emiatt és amiatt, hogy a kísérletet nem jelentették be előre, úgy tűnik, meg kell ismételnie az egészet. 

Rahim Kurajev mindössze 5 éves, ám új világrekordot állíthatott fel, amikor 2 óra 25 perc alatt megcsinált 4105 fekvőtámaszt. A Moscow Times beszámolója szerint azonban valószínűleg meg kell ismételnie a kísérletet, mert nem jelentették be előre, de azt is kifogásolhatónak találták, hogy a kisfiú a telefonján rajzfilmet nézett a kísérlet közben. A cikket a 444! szemlézte.

Az eddigi rekordot egyébként egy kalmük - szintén 5 éves - kisfiú tartotta, aki 4050 fekvőtámaszt tudott megcsinálni. Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov azt mondta, a fiú újra megcsinálja a rekordot, ha kell, a bírák jelenlétében is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.