Jegygyűrűt talált párja fiókjában egy nő, durván megalázta magát

jegygyűrű eljegyzés párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párja holmijai között jegygyűrűt talált egy fiatal nő, ám az ékszer nem nyerte el maradéktalanul a tetszését. Lefotózta, és feltöltötte egy Facebook-csoportba, ahol leírta, mennyire utálja a gyűrűt. 

Barátja holmijait pakolta egy nő a Fox News cikke szerint, amikor jegygyűrűt talált. Úgy vélte, az ékszer nem elég szép ahhoz, hogy azzal kérjék meg a kezét, ezért lefotózta, és a képet feltöltötte egy "ring shaming" nevű Facebook-csoportba.

Azt írta, szerinte szégyen, hogy a barátja ezzel akarja őt megkérni. A kommentelők teljesen kiakadtak, volt, aki azt írta, hogy valójában a nőnek kellene magát szégyellnie azért, mert ilyet tett. De olyan is akadt, aki abban kételkedett, hogy valóban a megfelelő férfi mellett van-e.

"Remélem, a fickó látja ezt, és szakítotok. Senki sem akar majd feleségül venni, amíg meg nem változol" - írta az egyik kommentelő.

Nem örült a jegygyűrűnek a menyasszony Forrás: Thinkstock

Ködös, de napos idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181109-kodos-de-napos-ido-varhato-hetvegen.htmlA hétvégén is marad a napsütéses, kissé ködös, őszies idő. Csapadék nem várható. News--Bálint gazda szerint ne aggódjunk a szokatlanul enyhe idő miatthttp://www.life.hu/news/20181109-balint-gazda-szerint-ne-aggodjunk-a-szokatlanul-enyhe-ido-miatt.htmlBálint gazda elárulta, nem kell aggódnunk a szokásosnál enyhébb időjárás miatt. NewsFotó: Szabó Balázs/Life.huIdőjárás: párás, ködös, szeles péntekre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20181109-idojaras-paras-kodos-szeles-pentekre-szamithatunk.htmlA sűrű köd és a heves szél miatt riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. News--Jogi úton akar az életkorán változtatni egy 69 éves férfihttp://www.life.hu/news/20181108-jogi-uton-akar-eletkoran-valtoztatni-egy-69-eves-ferfi.htmlFiatal Istennek titulálta magát az a 69 éves férfi, aki jogi úton akar 20 évet lefaragni a korából. A döntéshozók 4 héten belül bírálják el a kérelmet, vagyis hogy a férfi lehet-e 69-ből 49 éves. A kérvény beadásának oka meglepő: szerinte fiatalabban nagyobb esélye van a Tinder nevű társkeresőn és a munkaerőpiacon is. NewsOrigoMegtalálták a majsi tinilányt, aki idegenek autójába szállt be az eltűnése napjánhttp://www.life.hu/news/20181108-megtalaltak-a-majsi-tinilanyt-aki-idegenek-autojaba-szallt-be-az-eltunese-napjan.htmlSzerencsére épségben került elő a majsi tinilány, aki pár napja tűnt el, mikor Bajáról tartott hazafelé. NewsThinkstockTíz év után szabadulhatnak a kaposvári diákgyilkosság elkövetői (18+)http://www.life.hu/news/20181108-tiz-ev-utan-szabadulhatnak-a-kaposvari-diakgyilkossag-elkovetoi.htmlValamivel több mint 10 évvel ezelőtt két fiú brutális kegyetlenséggel végzett osztálytársukkal Kaposváron. Mindketten 14 évet kaptak, de sajtóértesülések szerint 10 év után feltételesen szabadulhatnak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.