Veronai buszbaleset: levélben nyilvánította ki részvétét a sofőr

Forrás: AFP/Handout -
részvét veronai buszbaleset sofőr levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veronai buszbalesetben sokan életüket vesztették, a busz egyik sofőrje azonban habár súlyos sérüléseket szenvedett, túlélte a szerencsétlenséget. V. János több mint egy évvel a szörnyűség után levelet írt az iskola igazgatójának. 

Több mint egy évvel ezelőtt 11 gyermek és 6 felnőtt vesztette életét a veronai buszbalesetben. A Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai, tanárai és felnőtt kísérők éppen hazafelé tartottak a sítúráról, amikor megtörtént a borzalom. Szörnyű balesetet szenvedtek, amelyben az egyik sofőr is életét vesztette, ám a másik, V. János súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a balesetet. Eddig nem nyilvánította ki azonban részvétét a családok felé, most az iskola igazgatójának küldött levelében megtette.

Levelet írt a buszsofőr Forrás: AFP/Handout

„Egészségem – mind a fizikai, mind a lelki – mostanra engedi meg, hogy írni tudok Önnek. Én voltam annak a busznak az egyik autóbuszvezetője, amely egy évvel ezelőtt, 2017. január 20-án Veronánál balesetet szenvedett. Kollégám a baleset következtében elhunyt, én súlyos sérüléseket szenvedtem, de túléltem a balesetet. A baleset után hónapokkal tudtam meg, mi történt, hogy a balesetben 11 gyermek és 6 felnőtt hunyt el.

szeretném ezúton kifejezni őszinte részvétemet a balesetben elhunyt diákjaik és tanáraik, illetve felnőtt hozzátartozóik miatt.

Bors

Veronai buszbaleset: a sofőr a hivatalos idézés ellenére nem jelent meg a tárgyaláson

A tavaly januárban történt veronai buszbaleset ügye még nem zárult le, zajlik a per, amelyen a sofőr nem jelent meg. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.