katasztrófavédelem emberi maradvány leégett tanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberi maradványokat találtak a tűzoltók egy leégett tanyaépületben.

Emberi maradványokat találtak a tűzoltók egy Tiszaalpár és Bokros között lévő tanyaépületben, amely kedd este gyulladt ki – számolt be róla az MTI.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a csaknem száz négyzetméter alapterületű ingatlan teljes terjedelmében égett, a tűzben a ház födémje is beszakadt.

A lángokat a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók nem sokkal éjfél előtt elfojtották, majd megkezdték az utómunkálatokat.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Kulka János betegsége óta idegenként néz magárahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kulka-janos-betegsege-ota-idegenkent-nez-magara.htmlKulka János sok mindenen ment keresztül srtoke-ja után, már nem ugyanaz az ember, mint aki előtte volt: idegenként néz magára. TV + SztárokOrigoKözös projektbe fogott Tóth Andi és Szabó Ádám: karácsonyi albumot készítenek együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kozos-projektbe-fogott-toth-andi-es-szabo-adam-karacsonyi-albumot-keszitenek-egyutt.htmlTóth Andi és Szabó Ádám óriási bejelentést tettek az Instagram-oldalukon: ennek biztosan nagyon fognak örülni a rajongók. TV + SztárokOrigoVisszaélnek Liptai Claudia nevével: fogyasztószert reklámoznak az arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-visszaelnek-liptai-claudia-nevevel-fogyasztoszert-reklamoznak-az-arcaval.htmlA műsorvezető tudta és engedélye nélkül használja egy fogyasztószer Liptai Claudia nevét és arcát termékük reklámozására. TV + SztárokOrigoIdris Elba lett 2018 legszexibb férfija a People magazin szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-idris-elba-lett-2018-legszexibb-ferfija-a-people-magazin-szerint.htmlIdris Elbát választotta hétfőn a People magazin 2018 legszexibb férfijának. TV + Sztárok--Egy szál tangában mutatta meg formás fenekét Bogdányi Titanilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-egy-szal-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-bogdanyi-titanilla.htmlBogdányi Titanilla egy igen merész fotót töltött fel a közösségi oldalára: bugyit villantott. TV + SztárokOrigoPintér Tenya és barátnője sokat veszekedtek A legbátrabb páros forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-pinter-tenya-es-baratnoje-sokat-veszekedtek-a-legbatrabb-paros-forgatasa-alatt.htmlPintér Tenyát és barátnőjét nagyon megviselte a máltai forgatás, A legbátrabb páros feladatai rengeteg feszültséget szültek kettejük között. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.