Időjárás: jön a front, holnaptól megint kánikula lesz

meleg front vihar kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti vihar meghozta a régen vágyott lehűlést. Ennek azonban nem sokáig örülhetünk.

A kedd délutáni erős zivatar után felhős és hűvősebb szerda reggelre ébredtünk. Az idő pedig ilyen lesz egész nap, nem fog kisütni a nap, országszerte kisebb zivatarokra, záporokra számíthatunk, élénk szélre. A keleti-északkeleti megyékre az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul, de a csapadékos északkeleti határvidéken akár több fokkal is hűvösebb lehet. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő - írja a MET.hu.

Csütörtöktől ismét jön a kánikula! Már csak kevés helyen fordult elő csapadék, többnyire napos időre, 28-33 fokos melegre lehet számítani, péntekre pedig már visszatér az augusztusban megtapasztalt nyári szárazság: 33 fok várható csapadék nélkül, ami a hétvége folyamán sem változik majd.

Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-palvin-barbi-pasijaval-dylan-sprousezal-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlEgyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. TV + Sztárok--Sziget Fesztivál 2018: Exkluzív interjú Don Diablo DJ-velhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sziget-fesztival-2018-exkluziv-interju-don-diablo-djvel.htmlA világ 11. legjobb DJ-je, Don Diablo ismét eljött Magyarországra, a Sziget Fesztiválra, ahol exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Arról mesélt, miért volt tej függő, és mik azok az extrém dolgok, amiket a magasba szokott emelni, amikor fotózzák fellépése alatt, sőt az is kiderült, hogy egyáltalán miért csinálja ezt az őrültséget.TV + SztárokOrigoAnyagi gondokkal küzd Pártos Csilla, Pécsi Ildikó volt menye: nem tudja taníttatni fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-anyagi-gondokkal-kuzd-partos-csilla-pecsi-ildiko-volt-menye-nem-tudja-tanittatni-fiat.htmlPártos Csilla egyelőre nem látja, miből fogja kifizetni fia egyetemi tandíját. Rosszul áll anyagliag, a pereskedés kezdete óta ugyanis nem dolgozott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--Shakira 20 év alatt szinte egy percet sem öregedett: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-shakira-20-ev-alatt-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlShakira képtelen öregedni, remek bizonyíték erre az a montázs is, amely nemrég került fel róla a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180814-nadai-aniko-es-puskas-peti-lesznek-a-valovilag-9-musorvezetoi-rtl-klub.htmlNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.