Foci vb: Franciaország nyerte a világbajnokságot

Forrás: NOTIMEX/Jorge Arciga -
foci vb 2018 Franciaország Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Les Bleus története során második világbajnoki címét szerezte meg július 15-én Moszkvában. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország maradt alul.

A franciák nyerték a vb-t

4-2-re legyőzték a horvátokat, így Didier Deschamps csapatáé lett a trófea.

Így ünnepel a világbajnok francia csapat Forrás: FIFA via Getty Images/2018 FIFA/Lars Baron - Fifa

A szövetségi kapitány szerint megérdemelten nyertek, nagyon jól elvégezték a munkát. A meccs utáni interjúban elmondta, nagyon fájt nekik a két éve elveszített Eb-döntő, de most sikerült nyerniük. "55 napja vagyunk együtt, nagyon sok munka van mögöttünk" - nyilatkozta a pálya széléről a mester, aki 17 éve edzősködik.

A franciák nyerték a 2018-as foci vb-t Forrás: Sputnik/Alexey Filippov

Lássuk most a győzelem képeit, és a legszebb pillanatokat!

Didier Deschamps csapata élén Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Emmanuel Macron a Francia Köztársaság elnöke a lelátón drukkolt

Így örült Emmanuel Macron a lelátón Forrás: AFP/Christophe Simon

Macron köszöntötte a torna legjobb fiatal játékosát, Mbappét:

Macron és a legjobb fiatal játékos, Kylian Mbappe Forrás: AFP/Jewel Samad

Zlatko Dalic arcára van írva minden:

A horvát válogatott szövetségi kapitánya Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo/Sebastian El-Saqqa

Elképesztő öröm Párizsban:

Így örülnek a rajongók Párizsban, a Mars-mezőn Forrás: AFP/Charly Triballeau

Ez pedig már Marseille:

Így örültek a francia szurkolók Marseille-ben Forrás: AFP/Boris Horvat

Szakadó esőben a Luzsnyiki Stadion gyepén:

Esőben ünnepelt Franciaország Forrás: NOTIMEX/Jorge Arciga

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő, akinek bikinis fotója bejárta a netet, Luka Modric csapatkapitánynak gratulál:

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő és Luka Modric Forrás: AFP/Jewel Samad

Horvátország a világ második legjobb csapata:

Kolinda Grabar-Kitarovic kicsit elázott, de ezt cseppet sem bánja Forrás: AFP/Jewel Samad
Foci vb: Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroudhttp://www.life.hu/csalad/20180714-olivier-giroud-korabban-megcsalta-a-feleseget-jennifert.htmlOlivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt. Család--Foci vb: Íme Hugo Lloris francia kapus felesége, Marinehttp://www.life.hu/intim/20180714-hugo-lloris-francia-kapus-felesege-marine-lloris.htmlMivel az 51 esztendős Pamela Anderson Adil Rami francia labdarúgóval jár, mindenki azzal van elfoglalva, hogy vajon a Baywatch sztárja mikor bukkan fel végre a lelátón. Érdemes azonban jobban körülnézni a francia válogatott sztárjainak kedvesei között, ugyanis a kapus, Hugo Lloris felesége, Marine Lloris is csodaszép. Intim--Foci vb: Bombanővel bújik ágyba Ivan Rakitichttp://www.life.hu/intim/20180714-a-horvat-focista-ivan-rakitic-felesege-raquel-mauri.htmlNagy a harc a horvát válogatott szexis focistafeleségei között, nehéz eldönteni, hogy ki a legdögösebb közülük. Luka Modric és Mateo Kovacic felesége után most bemutatjuk Raquel Mauri-t, Ivan Rakitic kedvesét. Intim--Foci vb: Íme Mateo Kovacic gyönyörű felesége, Izabelhttp://www.life.hu/intim/20180714-a-horvat-mateo-kovacic-gyonyoru-felesege-izabel-kovacic.htmlIzabel Kovacic a horvát válogatott középpályása, Mateo Kovacic felesége. Focis berkekben sokszor Gerard Piqué párjához, Shakirához hasonlítják őt. Szerinted tényleg van köztük hasonlóság? Lesd meg a képeit! Intim--Foci vb: Tündéri belga sztárcsemeték a gyepenhttp://www.life.hu/csalad/20180714-a-belga-jatekosok-es-sztarcsemeteik-a-bronzmeccs-utan.htmlBelgium 2-0-ra legyőzte Angliát, és megszerezte történelme első világbajnoki érmét. A belga játékosok ezután gyermekeikkel ünnepelték a sikert a Szentpétervári Stadionban. Család--Foci vb: Belga győzelem, angol dráma képekbenhttp://www.life.hu/news/20180714-belgium-nyerte-a-bronzmerkozest-a-2018as-foci-veben.htmlBelgium lett a bronzérmes a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, miután 2-0-ra megverték Angliát. Gareth Southgate csapata tehát elesett a 3. helytől, Belgium viszont örülhet történelme első világbajnoki érmének. A mérkőzés képeiből szemezgettünk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.