Egy ördögűző elmondta, hogyan néznek ki a démonok

Forrás: 123RF -
démon túlvilág ördögűző ördögűzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem tudja, hogy tényleg úgy néznek-e ki a démonok, ahogyan elképzeljük őket. Egy ördögűző most lerántja a leplet, elmondja, hogy néznek ki ezek a túlvilági lények.

Lee Walker már 15 éve ördögűző, több démonnal találkozott. Elmondta, hogy olyan kevés ember látta ezeket a lényeket, hogy az évszázadok során alig tudták dokumentálni, hogy hogyan is néznek ki. Korábban már Lee-t is szállta meg démon, ezért tapasztalhatta meg az asztrális világot. Azt mondja, a démonok egyáltalán nem hasonlítanak az emberekhez, az összes entitás nagyjából ugyanúgy néz ki: mintha egy polipot, egy medúzát és egy ráját kereszteznének - írja a Blikk a The Sun magazin nyomán.

Képünk illusztráció Forrás: 123RF


Walker arra is figyelmeztet, hogy valójában nagyon kevés embert szállnak meg démonok, mert csak olyan áldozatokat keresnek maguknak, akik rendkívül érzékenyek, és hidat képeznek a valós és a paranormális világ között. Sokan, akik azt gondolják, hogy beléjük költözött a gonosz, csak valamilyen mentális betegségben szenvednek. Sajnos sok ördögűző sem tudja megkülönböztetni a kettőt egymástól. Szerinte csak egy igazi médium képes megszabadítani valakit az ártó szellemektől.

Magyar párt ítéltek el Angliában: három hónapos kisbaba csontjait törték elhttp://www.life.hu/news/20180616-magyar-part-iteltek-el-angliaban-harom-honapos-kisbaba-csontjait-tortek-el.htmlEgy magyar férfit és magyar barátnőjét ítélték el Angliában, mert súlyosan bántalmazták az asszony előző kapcsolatából született gyermekét - írja az Index.NewsOrigoÚjabb afrikai elefánt született a Nyíregyházi Állatparkbanhttp://www.life.hu/news/20180616-ujabb-afrikai-elefant-szuletett-a-nyiregyhazi-allatparkban.htmlAfrikai elefántborjú (Loxodonta africana) született szombaton a Nyíregyházi Állatparkban. A feltehetően nőstény ivarú utódot természetes úton, komplikációmentesen hozta világra az anyja.NewsPozsonyi fotós ötletét lopta el a National Geographic a világhírű címlaphozhttp://www.life.hu/news/20180616-pozsonyi-fotos-otletet-lopta-el-a-national-geographic-a-vilaghiru-cimlaphoz.html"Néhány s*ggfej ellopta az ötletemet és még a stílusomat is lemásolta" - írta közösségi oldalán Matus Bence pozsonyi fotóművész. Azt állítja, hogy a National Geographic az ő ötletét nyúlta le az elmúlt hetekben világszerte ismertté lett műanyagzacskós címlapjához - számolt be a Bors. NewsOrigoTragédia Baranyában: megölte feleségét, majd magával is végzett egy férfihttp://www.life.hu/news/20180616-tragedia-baranyaban-megolte-feleseget-majd-magaval-is-vegzett-egy-ferfi.htmlMegölte feleségét és magával is végzett egy férfi a Baranya megyei Hosszúhetényben - közölte honlapján a rendőrség szombaton.NewsThinkstockSzeptemberig pótlóbuszok járnak a nagykörúti villamosvonalak egy szakaszánhttp://www.life.hu/news/20180616-szeptemberig-potlobuszok-jarnak-a-nagykoruti-villamosvonalak-egy-szakaszan.htmlTegnaptól egészen szeptemberig pótlóbuszok járnak Budapesten a nagykörúti villamosvonalak egy szakaszán, a körúton buszsávot alakítottak ki.NewsVV Fanni-ügy: életveszélyes fenyegetéseket kap a börtönben a feltételezett gyilkoshttp://www.life.hu/news/20180613-vv-fanniugy-eletveszelyes-fenyegeteseket-kap-a-bortonben-a-feltetelezett-gyilkos.htmlB. László, akit Novozánszki Fanni megölésével gyanúsítanak, életveszélyes fenyegetéseket kap a börtönben. Néhány hete már kérvényezte, hogy házi őrizetbe kerülhessen, de a bíróság elutasította, így augusztusig biztosan rácsok mögött marad - írja a Blikk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.