Horti tragédia: napvilágot láttak a részletek

öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk egy nő négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között. A tragédiáról mostanra részletek is napvilágot láttak. 

Az Agria TV úgy tudja, a nő kerékpárjával ment a vasúti átjáróba. A gyermeket a kerékpáron, a gyerekülésben vitte. A kereszteződés mellett letámasztotta a biciklit, a gyermeket magához vette, és az érkező tehervonat elé ugrott. Esélyük sem volt túlélni az ütközést. A helyszínelés idejére az utat lezárták, a vonatok lassítva közlekedtek.

Forrás: Oláh Róbert

Meghalt a népszerű űrhajós, Alan Beanhttp://www.life.hu/news/20180527-meghalt-a-nepszeru-amerikai-urhajos-alan-bean.htmlElhunyt életének 86. évében Alan Bean amerikai űrhajós Houstonban, aki negyedik emberként járt a Holdon 1969-ben az Apollo-12 misszió keretében, s 1973-ban a Skylab űrállomás parancsnoki tisztségét is ellátta - közölte a NASA. NewsOrigoMeleg, de viharos-zivataros időre számíthatunk a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180526-meleg-de-viharos-zivataros-idore-szamithatunk-a-hetvegen-idojaras.htmlAz ország szinte bármelyik részén várható csapadék, de meleg lesz. NewsOrigoGyerekgyilkosság miatt indult nyomozás Veszprém megyében: 8 éves kislányt találtak holtanhttp://www.life.hu/news/20180519-gyerekgyilkossag-miatt-indult-nyomozas-veszprem-megyeben.htmlNyolcéves kislány holttestét találták meg szombat hajnalban a Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz - olvasható a police.hu-n. News--Meghalt a 24 éves népszerű brazil modell, Nara Almeidahttp://www.life.hu/news/20180527-meghalt-a-24-eves-nepszeru-brazil-modell-nara-almeida-gyomorrakos-volt.htmlA 24 éves brazil modellnél tavaly állapítottak meg gyomorrákot: Nara Almeida küzdött a betegsége ellen, de szervezete feladta a harcot. Halálhírét párja tette közzé. NewsOrigoA 9 éves Lil Tay a világ leggyűlöltebb kislányahttp://www.life.hu/news/20180520-a-9-eves-dusgazdag-lil-tay-a-vilag-leggyuloltebb-kislanya.htmlLil Tay csupán 9 éves, ám az Instagramon máris több mint 2 milliós követőtábora van. Ám ez nem azt jelenti, hogy odavannak érte, sokan azért követik, hogy gyűlölhessék, gyalázhassák. NewsOrigoIsmert magyar zenész égett benn a lakásában Budapesten a Lónyai utcábanhttp://www.life.hu/news/20180519-ismert-magyar-zenesz-egett-benn-a-lakasaban-budapesten-lonyai-utcaban.htmlAhogy hírül adtuk, meghalt egy ember Budapesten, a IX. kerületi Lónyai utcában egy társasházi lakásban szombaton keletkezett tűzben. Azóta úgy tudni, ismert ember égett benn a házban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.