Alan Bean űrhajós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt életének 86. évében Alan Bean amerikai űrhajós Houstonban, aki negyedik emberként járt a Holdon 1969-ben az Apollo-12 misszió keretében, s 1973-ban a Skylab űrállomás parancsnoki tisztségét is ellátta - közölte a NASA. 

A család közlése szerint Alan Bean szerettei körében érte a halál a houstoni metodista kórházban. Az űrhajós 1981-ben vonult vissza a NASA-tól, hogy festőművészként dolgozhasson. Alan Beant felesége, Leslie és korábbi házasságából származó két gyermeke gyászolja. A világ ezzel a videóval emlékezik meg róla:

Morgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--Ez Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ez-rubint-reka-es-schobert-norbi-szerelmenek-titka-vallomas.htmlA több mint másfél évtizede házasságban élő Rubint Réka és Schobert Norbert a mai napig szemmel láthatóan imádják egymást. Réka most elmondta, mi a szerelmük titka. TV + SztárokOrigoGyönyörű gyűrűvel jegyezte el párja a várandós Nagy Adrit, A Nagy Duett zsűritagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-eljegyezte-parja-a-varandos-nagy-adrit-a-nagy-duett-zsuritagjat.htmlOrigoBodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-bodrogi-viktor-lehet-hosszu-katinka-uj-edzoj.htmlA Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.TV + SztárokOrigoInstagramján, az új versenycsúcsáról szóló posztja mellett estek neki Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-instagramjan-az-uj-versenycsucsarol-szolo-posztja-mellett-estek-neki-hosszu-katinkanak.htmlKözel 15 ezren lájkolták Hosszú Katinka Instagram-bejegyzését, amelyben megosztotta a világgal legújabb versenycsúcsát. Az őszinte gratulációk mellett azonban bőven találunk fanyalgó beszólásokat is, többek szerint az úszónőnek a magánéleti botránya közepette inkább csendben kellene maradni. A kommentekből szemezgettünk. TV + Sztárok--Kommentelők támadtak Dudás Dánielre Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-kommentelok-tamadtak-dudas-daniel-uszora-hosszu-katinka-miatt.htmlMiután Shane Tusup közzé tette levelét, amelyben állítja, Hosszú Katinka a 24 éves úszóval, Dudás Dániellel csalta meg, nincs nyugta a fiatal sportolónak. Instagram oldalára egyre-másra érkeznek a kommentek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.