Meghalt a 24 éves népszerű brazil modell, Nara Almeida

modell Nara Almeida gyomorrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves brazil modellnél tavaly állapítottak meg gyomorrákot: Nara Almeida küzdött a betegsége ellen, de szervezete feladta a harcot. Halálhírét párja tette közzé. 

A népszerű brazil modell végig dokumentálta a rák elleni küzdelmét,4,5 millió Instagram követőjének számolt be a gyomorrák elleni kezelésekről. Inspiráló posztokkal próbált reményt önteni sorstársaiba is - írja a Fox News.

Almeida egy Sao Paulo-i kórházban hunyt el a héten, halálhírét pedig párja, Pedro Rocha jelentette be Instagramon egy szívhezszóló posztban: "A halála hatalmas űrt hagy a szívemben, de örökké bennem fog élni, mindig az inspirációm lesz, miatta szebb fényben látom a világot... Nyugodj békében szerelmem".

Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-bodrogi-viktor-lehet-hosszu-katinka-uj-edzoj.htmlA Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.TV + SztárokOrigoHorváth Szilárd időjós archív videóján röhög a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-horvath-szilard-idojos-archiv-videojan-rohog-a-vilag-anglia.htmlHorváth Szilárd időjós bejelentkezése évekkel ezelőtt legendás lett. De hogy is volt ez? Szilárd arról beszél, hogy szeles idő várható, közben pedig összetéveszthetetlen szellentéshangokat hallani. Most a Mirror találta meg és használta fel egy, az emésztőrendszerről szóló cikkében a videót. TV + SztárokOrigoÁllítják: nem csak Hosszú Katinka, Shane Tusup is félrelépetthttp://www.life.hu/sztarok/20180526--allitjak-nem-csak-hosszu-katinka-hanem-shane-tusup-is-felrelepett.htmlEgyre durvábban megy a harc Hosszú Katinka és Shane Tusup, valamint rajongói között. A botrányt az edző levele robbantotta ki, amelyben állítja, felesége Dudás Dániellel többször is megcsalta, most azonban bennfentesek arról beszélnek, Shane is félrelépett. TV + SztárokOrigoKommentelők támadtak Dudás Dánielre Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-kommentelok-tamadtak-dudas-daniel-uszora-hosszu-katinka-miatt.htmlMiután Shane Tusup közzé tette levelét, amelyben állítja, Hosszú Katinka a 24 éves úszóval, Dudás Dániellel csalta meg, nincs nyugta a fiatal sportolónak. Instagram oldalára egyre-másra érkeznek a kommentek. TV + SztárokOrigoKiakadtak a követői Berki Krisztiánra, aki azzal hencegett, mennyit költött étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiakadtak-a-kovetoi-berki-krisztianra-aki-azzal-hencegett-mennyit-koltott-etteremben.htmlBerki Krisztián a minap egy 2355 eurós, azaz közel 725 ezer forintos számláról töltött fel egy fényképet, a bejegyzéséhez pedig a következő sorokat írta: "Nem a számla sok. Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt". A celeb posztjával alaposan kiverte a biztosítékot, még úgy is, hogy hozzátette, #nyugiszazanettünk. TV + SztárokOrigoKiborult VV Fanni elrablója B. László, azt hitte szabadon távozhathttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiborult-vv-novozanszki-fanni-elrabloja-b-laszlo-azt-hitte-szabadon-tavozhat.htmlMég három hónapig biztosan a rácsok mögött marad a Novozánszki Fanni eltűnése ügyében gyanúsított B. László, sorsáról csütörtök reggel döntött a bíróság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.