Részletek a meggyilkolt sólyi kislányról: apja azonosította Adrienn holttestét

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság azonosítás apa Sóly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét édesapja azonosította, az ő emlékezetébe örökké bevésődött az a kép, ahogy akkor látta gyermekét.

Édesapjának kellett azonosítania a meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét. A férfi elmondta, valószínűleg soha nem fogja elfelejteni azt a pillanatot.

A sólyi kislány édesapja nem fogja elfelejteni, hogy neki kellett azonosítania gyermeke holttestét "Forrás: Dreamstime "

Tudom, hogy ez a kép halálomig kísérteni fog.

Blikkneklánya gyilkosával

"Anyaként pontosan tudom, mit érezhetnek Adrienn szülei, hiszen én egyik pillanatról a másikra, ha nem is örökre, de a fiamat veszítettem el. Amúgy meggyőződésem, hogy az én fiam soha nem tenne ilyet, de ha mégis, akkor is mellette állok, hiszen az én vérem" - mondta a nő. A fia ismerősei azonban arról számoltak be, hogy Ferencben mindig nagy feszültség dúlt, és nagyon gyorsan mérges lett.

Brutális baleset történt Ceglédbercelnél: kilencen haltak meghttp://www.life.hu/news/20180523-brutalis-baleset-tortent-cegledbercelnel-kilencen-haltak-meg.htmlKilenc ember halt meg a Ceglédbercel közelében kedden délután történt közúti balesetben, valamennyien egy román rendszámú kisbuszban utaztak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője este az MTI-vel. News--Előzetes letartóztatásba kerül a 16 éves Ferenc, aki megölhette a 8 éves Adriennt: videóhttp://www.life.hu/news/20180522-elozetes-letartoztatasba-kerul-a-16-eves-ferenc-aki-megolhette-a-8-eves-adriennt-video.htmlRollerezni indult a 8 éves Adrienn bátyja barátjával, a 16 éves Ferenccel, ám a kislány sötétedéskor sem tért haza, másnap hajnalban holtan találták. A fiú beismerte, hogy megölte a sólyoni kislányt. News--Időjárás: Németh Lajos szerint hétvégén már 30 fok is lehet a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20180522-nemeth-lajos-szerint-hetvegen-mar-30-fok-is-lehet-a-homerseklet.htmlFotó: Szabó Gábor - OrigoKigyulladt egy autóbusz az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20180521-kigyulladt-egy-autobusz-az-m0son-1.htmlKigyulladt egy autóbusz az M0-s autóúton Pécel közelében hétfő este, nem sérült meg senki, az érintett szakaszt lezárták - tájékoztatta a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-t.NewsOrigoBeismerő vallomást tett a nyolcéves sólyi kislány, Adrienn gyilkosahttp://www.life.hu/news/20180521-beismero-vallomast-tett-a-nyolc-eves-solyi-kislany-adrienn-gyilkosa.htmlVisszavitték a rendőrök szörnyű tettének helyszínére a 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, akit azzal vádolnak, hogy megölte a nyolc éves sólyi kislányt, Adriennt - írja a Blikk. NewsOrigoRiasztást adtak ki az egész országra: jön a vihar, széllel és jéggelhttp://www.life.hu/news/20180521-riasztast-adtak-ki-az-egesz-orszagra-jon-a-vihar-szellel-es-jeggel.htmlHétfőn reggel még csak az ország háromnegyedére adtak ki riasztást, a délelőtti órákra azonban az egész Magyarország térkép "besárgult". Jön a rossz idő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.