VV Fanni-ügy: megbukott a hazugságvizsgálaton a gyanúsított

poligráf gyilkosság Novozánszki Fanni gyanúsított hazugságvizsgálat VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbukott a poligráfos vizsgálaton B. László, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a kritikus kérdésekben nem mondott igazat.

A vizsgálat során valószínűleg egy hosszú kérdéssort vettek végig B. Lászlóval. Olyan dolgokra voltak kíváncsiak a rendőrök, hogy hogyan ismerkedett meg a lánnyal, mi történt november 20-án, Fanni eltűnésének napján, megölte-e a lányt, illetve hova rejtette a holttestet.

Ez a kép alapján kereste a rendőrség VV Fannit Forrás: Police.hu


B. Lászlót - akit továbbra is előzetes letartóztatásban van - a nyomozók szembesítették a hazugságvizsgálat eredményével, ő azonban kitartóan állítja, hogy nem ölte meg Fannit. Annyit tett csak, hogy az autójába tette az eszméletlen lány testét, hogy később átadja két mási férfinak.

B. László megbukott a hazugságvizsgálaton Forrás: Facebook




Kárpáti Rebeka szakított focista szerelmével, Völgyi Dániellelhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-karpati-rebeka-szakitott-focista-szerelmevel-volgyi-daniellel.htmlKárpárti Rebeka mosolyogva, jókedvűen beszélget A Nagy Duett szüneteiben a sztárokkal, közben pedig a magánélete romokban hever - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoVarga Viktor megnyitotta a strandszezont, ledobta a ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20180423-varga-viktor-megnyitotta-a-strandszezont-ledobta-a-ruhait.htmlVarga Viktor nem várta meg, hogy hivatalosan is nyár legyen, máris úgy döntött, a habok közé veti magát. Ledobta ruháit és strandolni indult. TV + SztárokOrigoHódi Pamela bikiniben mutatta meg, hogy bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-hogy-bomba-formaban-van.htmlNem tudott tovább várni Hódi Pamlea és elébe ment a strandszerzonnak. Megmutatta közösségi oldala követőinek, hogy milyen bikiniben szeli majd a habokat idén nyáron. TV + Sztárok--80-as évekbeli fotót mutatott magáról Fördős Zéhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-80as-evekbeli-fotot-mutatott-magarol-fordos-ze.htmlKözel 30 évvel ezelőtti fotót mutatott rajongóinak közösségi oldalán Fördős Zé. TV + Sztárok--Nagy Ervin megmutatta meztelen hátsóját A Tanár című filmben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-ervin-megmutatta-meztelen-hatsojat-a-tanar-cimu-filmben-video.htmlNagy Ervin A Tanár című sorozat legutóbbi részében mindent megmutatott, még pucér, formás hátsóját is. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg és Sarolta hercegnő is megérkeztek kistestvérükhöz: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-is-megerkeztek-kistestverukhoz-foto.htmlVilmos herceg egy sötét színű terepjáróval távozott a kórházból, azért, hogy két kisgyermemküket, Györgyöt és Saroltát is a helyszínre hozza, ahol hamarosan bemutatják az újszülött királyi babát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.