Először szólalt meg Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányával kapcsolatban volt felesége

Forrás: Mokka -
Kerényi Miklós Gábor Operettszínház metoo Frankó Tünde zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. Most volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében. 

Frankó Tünde nyilatkozatában védelmében vette Kerényit és kijelentette, remek embernek és kitűnő művésznek tartja egykori férjét.

"Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl. Szeretném kijelenteni, hogy Kerényi Miklós Gábor nem rám hivatkozva jelentette meg írását, hanem azt írta le rólam és családjáról, ami valóban fontos: hogy mi mellette állunk, támogatjuk abban, hogy tisztázza magát" - mondta a Blikknek.

"Csodálatos művésznek tartom, aki pontosan tudja rólam, milyen nehéz helyzetben vagyok, hiszen két szerelmem van az életben: Gábor és a színpad. Ezt Lőrinczy György főigazgató is tudja, akivel változatlanul jó barátságot ápolok, és aki mindig is a támogatásáról biztosított. Sem ő, sem Gábor, soha nem hozott olyan helyzetbe, hogy választanom kelljen a két szerelmem között" - tette hozzá.

Forrás: Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.