Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két ember

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
gyilkosság Szentendre holttest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t.

András Tamás az MTI megkeresésére közölte: a szakértői vizsgálatok eredménye és a beszerzett információk nem támasztják alá, hogy bűncselekmény történt volna. Ugyanakkor az ügy teljes körű feltárásához további szakértői vizsgálatok szükségesek, ezek folyamatban vannak.

Egy vízátemelő gépháza 2018. március 16-án a szentendrei ipari park mellett, ahol állampolgári bejelentést követően két holttestet találtak Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz a történtek mielőbbi, megnyugtató tisztázása érdekében - tette hozzá a sajtószóvivő.

A két holttestet március 15-én közterületen találták meg, és az első adatok alapján nem volt kizárható, hogy bűncselekmény történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.