Egy portugál kriminológus azt állítja, meghalt Madeleine McCann

Forrás: Getty Images -
eltűnt nyomozás meghalt kriminalisztika Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy portugál kriminológus állítja, szinte biztos, hogy meghalt a lassan 11 éve eltűnt Madeleine McCann.

Lassan 11 éve annak, hogy Madeleine McCann nyomtalanul eltűnt. Az akkor hároméves kislányt egy portugáliai családi nyaraláson fektették este ágyba a szülei, akik ezt követően elmentek egy tapasbárba. Hazaérve azonban döbbenten tapasztalták, hogy a kis Maddie ágya üres. A nyomozás azóta is tart, de egyelőre semmi eredménye.

Madeleine McCann csaknem 11 éve tűnt el Forrás: Getty Images

Egy portugál kriminológus, Moita Flores most nyilatkozatot adott egy helyi magazinnak. Azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy Maddie még akkor, 2007-ben az apartmanban meghalt. Állítja, lehetetlenség, hogy az ablakon át kivitték a lakásból.

A szülők ugyanakkor a mai napig bíznak abban, hogy gyermekük egyszer csak előkerül. Egészen addig nem hiszik el azt, amit a kriminológus mond, amíg kézzel fogható bizonyíték nem lesz arra, hogy Maddie valóban meghalt – írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.