Balesetet szenvedett az iskolabusz Dortmundban: 20 sebesült

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ina Fassbender -
iskolabusz Dortmund baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 ember sérült meg összesen abban a balesetben, amelyben egy iskolabusz előbb egy autóval majd egy motorral is összeütközött Dortmundban.

Úszóedzésre vitte a gyerekeket az iskolabusz Dortmundban, amikor baleset történt: egy autóval és egy motorral is összeütközött feltehetően azért, mert az autós tévesen adott elsőbbséget a motorosnak, és nem vette figyelembe a közlekedő buszt.

Falnak csapódott a busz Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ina Fassbender

A baleset következtében – mely során kidöntött egy lámpát a busz majd egy falnak csapódott – összesen 20 ember sérült meg. A buszon utazó 17 diák könnyebben, az autóban utazó gyerek pedig csonttöréssel került kórházba. Az iskolabuszon összesen 40 diák és két tanár utazott, azokat a tanulókat, akik nem sérültek meg a tűzoltóságra vitték - írja a Spiegel.

Zokogva búcsúzott a cirkuszi porondmestertől, Joó Tamástól édesanyjahttp://www.life.hu/news/20180222-zokogva-bucsuzott-a-cirkuszi-porondmesterto-joo-tamastol-edesanyja.htmlHirtelen, előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A tiszteletére rendezett megemlékezésen száznál is többen vettek részt, édesanyja zokogva búcsúzott fiától. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoBorús, esős, havas idő lesz csütörtökön is: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180222-borus-esos-havas-ido-lesz-csutortokon-is-idojaras.htmlMa sem lesz nagy kedvünk kimozdulni. News--Egy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html--Néhány megyére csütörtökre is figyelmeztetéseket adtak ki: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180221-nehany-megyere-csutortokre-is-figyelmezteteseket-adtak-ki-idojaras.htmlA havazás, illetve hófúvás veszélye miatt néhány dunántúli megyére csütörtökre is figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat.News--Újabb lehűlésre lehet számítani a hétvégén, akár -15 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180221-ujabb-lehulesre-lehet-szamitani-a-hetvegen-akar-15-fok-is-lehet.htmlMég mindig nincs vége a télnek, pedig már szinte az utosló napokat kellene rúgnia. Szibériai hideg is lehet a hétvégén. News--Hiúzt láttak a vadkamerák Nógrád megyében, az embereknek nem kell félniükhttp://www.life.hu/news/20180221-hiuzt-lattad-a-vadkamerak-nograd-megyeben-az-embereknek-nem-kell-felnie.htmlÉjszaka és nappal is lencsevégre kapott egy hiúzt Nógrád megye egyik vadkamerája. Mivel az állat igencsak óvatos, nappal ritkán mutatkozik, úgy tűnik az embereknek nem kell félniük. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.