Egy mexikói nő óriásplakáton akarja tudatni gyermeke apjával a terhességi teszt eredményét

anyaság terhesség terhességi teszt apaság Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem telefonon, sem pedig a közösségi médián keresztül nem tudja elérni egy mexikói nő az őt teherbe ejtő Carlos Orozcót. Óriásplakáton üzen a férfinak, amit már rengetegen osztottak meg a közösségi médiában.

Pozitív terhességi tesztjéről számol be óriásplakáton az a mexikói nő, aki Carlos Orozcónak szeretné üzenni: apa lesz. A hírek szerint a férfi letiltotta őt a közösségi médiában, és a nőtől érkező bejövő hívásokat is blokkolta - írja az Oddity Central.

A bizarr üzenetet néhány hét alatt több ezren osztották meg a közösségi médiában, azt azonban nem tudni, hogy vajon Carlos Orozóhoz eljutott-e saját apaságának híre.

Meztelen képeket kért diákjaitól egy budapesti tanárhttp://www.life.hu/news/20180219-meztelen-kepeket-kert-tanuloitol-egy-budapesti-tanar.htmlA diákok szexuális zaklatásával vádolnak egy budapesti tanárt, aki állítólag meztelen képeket kért a tanulóitól. Az egyik zaklatott fiú nyilatkozott az ügyről. NewsOrigoDráma a Fővárosi Nagycirkuszban: előadás közben halt meg a fiatal porondmesterhttp://www.life.hu/news/20180218-drama-a-fovarosi-nagycirkuszban-eloadas-kozben-halt-meg-a-fiatal-porondmester.htmlA 32 éves porondmester hirtelen rosszul lett, a mentők az életét már nem tudták megmenteni - írja a Ripost.NewsÉlve temették el a brazil nőt, 11 nap után magához tért a sírjábanhttp://www.life.hu/news/20180218-elve-temettek-el-a-brazil-not-11-nap-utan-magahoz-tert-a-sirjaban.htmlA 37 éves Rosangela Almeida dos Santos szívromahomt kapott, és a kóházban halottá nyilvánították, majd másnap eltemették. 11 nappal később meglepő dolog történt.News--Hivatalos: a KitKat lett a világ legjobb csokijahttp://www.life.hu/news/20180218-a-kitkat-lett-a-vilag-legjobb-csokija.htmlA Rankers.com kereste a választ arra a kérdésre, hogy melyik a világ kedvenc csokoládéja.News--Megfagyott egy hároméves kislány Moszkvában: az óvónő nagyot hibázotthttp://www.life.hu/news/20180218-megfagyott-egy-haromeves-kislany-moszkvaban-az-ovono-nagyot-hibazott.htmlKét órával a levegőzés után vették észre, hogy nincs meg a kislány. News--Lezuhant egy utasszállító repülőgép Iránbanhttp://www.life.hu/news/20180218-lezuhant-egy-utasszallito-repulogep-iranban-1.htmlLezuhant egy utasszállító repülőgép 66 emberrel a fedélzetén Iránban - jelentette vasárnap a Fársz iráni hírügynökség. Egy szóvivő beszámolója szerint a tragédiának nincs túlélője. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.